Navštíveno 893x

Tak jsem v sobotu prodal svýho mazlika... Doufám, že šel do dobrých rukou... Takhle vypadal když jsem si ho přivezl..

A takhle po 3 letech..

A tohle je jeho nástupce jak jsem si ho přivezl 8-P
Je to M3 3,2 Cabrio ( jak je vidět :-) )
r.v. 15.3. 1999
kůže, digiklima, xenony, velký BC, navigace, no prostě fšechno, nová střecha, v květnu nový motor se zárukou
Co mu říkáte ?

16.07.2007, 12:23 |
Krpas grat grat grat
Kdy me ho privezes ukazat ? :)
jinak ja stale bez auta uz me ztoho hrabe lidi do telefenu nakecaj hory doly a realita je vzdy jina :(
Fotky jsou dělaný narychlo mobilem takže žádná sláva, ale pro představu..
Dělník :

Řadička pěkně svítí :-P
Krpas : oni přijeli v jeden den dva kupci a omylel ve stejný čas a málem se o to poprali :-D Hele o víkendu když budeš doma se můžu zastavit :-) Musím si na to zvykat.. Jak na motor tak na to že je do auta vidět a všichni na tebe čumí jak blázni :-D

Kůžička :

16.07.2007, 12:34 |
los-puntos | Upraveno: 2007-07-16 12:37:36
A poslední fotka ať se na to můžou podívat i modemisti..
Nějaký ten repráček tam taky je + changer na 6 CD.. Ve dveřích 4ks repro + výšky ( ještě nevím značku a výkon ) a v kufru je toto :

16.07.2007, 12:35 |
Boris No taky Grat tak nakonec fakt M3 ; )

16.07.2007, 12:38 |
los-puntos | Upraveno: 2007-07-16 12:39:07
JJ musel jsem.. Byl to můj sen :-) Sice teď budu chvíli jíst jen kořínky a pít vodu ze studně, ale to mi nevadí :-D
no doprd.....nadhera a luxuska motor,to je zihadlo ,gratulace velika,to je teda kousecek,fakt parada
Ještě jedna a bez střechy..

wow masakr, parada-.. proc zrovna kabro?:o)
jeste sehnat hardtop a je to dokonale:-)
Proč Cabrio ? No protože jsem chtěl Coupé, ale v němec nebylo žádný kloudný a já neměl čím jezdit :-) A pak jsem se byl podívat tady u nás na Cabrio a zamiloval jsem se do Cabria.. Je to něco úplně jinýho než klasika a musím říct, že jsem spokojenej jako blázen ! :-)

16.07.2007, 13:53 |
X-sat (M)
Krááásný autíčko!!! Slint slint 8-P
Nádhernej kousek, gratulace
je to krasavec,gratulace.
ja si myslim,kdyz se sezene hardtop,ze to bude mit sirsi vyuziti nez kupe,navic to vypada bombasticky,libi se mi s hartopem vice nez coupe :-)
Ty jo! Gratuluju! Vypada fakt mooc hezky a asi lip nez cope-je videt,ze si s nim nekdo vyhral a staral se o nej! A ty sedacky jsou myslim z E46 ty jsou fajnové! Tak at slouží! :-)
no kua svezl bych se :)) gratulace!
krasavec, akorat moc nelibi to barevne provedeni kuze

16.07.2007, 17:04 |
los-puntos | Upraveno: 2007-07-16 17:05:36
..
No s tím hardtopem se uvidí... Teď mě čeká jen udržovací práce doufám, padž to má komplet nový brzdy a gumy jak vpředu tak vzadu, nový výfuk, atd.. A ten motor by mohl být taky ok když je měsíc starej :-D Je to teď daný dopucu tak se uvidí.. :-) Každopádně do toho ten němec před prodejem nasypal docela dost Éček :D Cabrio je bomba, nemyslel jsem že to bude takový parádní :-P A vůbec v něm není bordel i když člověk jede 180km/h - nemusí se ani zvýšit hlásek.. Jóóó kuci z NDR to mají vychytaný :-)
A díky jsem rád že se líbí..
Ta kůže v reálu vypadá úplně jinak taky jsem koukal jak to vypadá na fotkách a je to jiný než ve skutečnosti.. Mám už asi starej mobil na focení.. V reálu je to opravdu hezčí :D

16.07.2007, 18:22 |
empiK (M)
tak to je krasny
tak to je pecka!!! Já vím že se na takové věci člověk nemá ptát, nidko předemnou se nezeptal, tak se musím zeptat já:o) Cena? :o)
jinak ať slouží a staráš se o něj stejně dobře jak předchozí
los-puntos: tak to bud rad, tohle zase nemaji vychytany sikmooci kluci :o) ja kdyz jedu pres 200 uz bych potreboval sluchatka, jinak kabrio je jasna volba, kdo okusi tak... :-)
hmm,peknej kousek,gratulace....
Co na tohle rict resp. napsat ? Auto je to neskutecne nadherny a hlavne at prinasi samou radost a uzij si to chlape.
AllInOne : cena ? Dobrá ! :D původně 14.000 eček a ukecal jsem ho na 13.300eček, že auto jde ven.. ;-P
Jinak děkuju, potěší to, že se autí líbí :-)
Asi nejdrazsi E36 v republice:o) ale zase taky asi nejvyvonenejsi.. Obecne si kabra bmw hodne drzej cenu a v ///M ku dvojnasob.. jasne ze takovejhle mazel nestoji 150.. fakt nadherny, to musi byt svezenicko mnam:)

17.07.2007, 15:58 |
choze no paráda pane, congat...
Gratulacia, je prekrasne. Vitaj v klube cabrio :-)
na pole dobry:-))))
jinak gratulace a co je teda v tom kufříku...
moc pekny, predni i zadni svetla radsi origo, ale i tak super, hlavne to konecne jede! :) v kabru to zrychleni musej bejt bomba, dej tam KN.. :)
Piskoteek : No vidíš jsem úplně zapomněl dát tu fotku :D
Ještě to nemám projitý takže pořádně nevím co to e :-) v pátek až zase přijedu domu tak dám více info..

los-puntos
děkuji :o)
Kdyby ti nevyhovoval a chtěl ses ho zbavit třeba ještě tento rok, tak ho za 50 000CZK vemu z fleku :o))))))))))))
tak ať slouží!!!!
AllInOne : :D ok budu si to pamatovat ! :D
a pak ze si e36 v top stavu cenu nedrzi :-)
Ja posledne dostal sprdana,ze sem si dovolil ho prodavat za tolik penez,kolik sem za nej chtel,ze to nikdo nekoupi apod.kecu :D Dodnes majitel jen jezdi,jezdi a jezdi a je spokojeny jako zelvicka.....jinak myslim,ze cena odpovida kvalite,pokud je v top stavu,neni o cem...jen se zeptam Los-puntos,neuvazoval si tady o tom fialovem v uprave Ac Schnitzer?Ten vypadal taky jako top kus
cupra.165 : Čeče už nevím.. :-) Ale myslím, že asi ne.. Fakt nevím :D
tohodle mazla sem mel na mysli..trochu sem si poplet upravce:-)
[ Link ] kazdopadne ten Tvuj je mi blizsi :-)
JJ koukal jsem na něj, ale v té době jsem neměl ani korunu :D

22.07.2007, 14:06 |
Faňas los-puntos : Supr kára a hlavně už to trochu jede :-))) ne že by isko nejelo, ale tohle je mazec :-) Už se těším až mě svezeš na nějakou delší cestu.K benzíně mě to nestačilo :-) prostě auto supr a ten interiér vypadá skutečně v reálu o hodně líp.
Tak jsem včera zkoušel jestli to má omezovač..
Nooo a nemá 8-D

28.08.2007, 16:49 |
pesa nadhera!