Navštíveno 1467x

Ahoj lidi,
nevíte někdo jestli se dělají sportovní vstřiky na Opel Vectra B ??? popř. kde se dají sehnat??? Údajně by je měla dělat nějaká italská firma ale nejsem si jist, díky za rady :o)
co to je sportovní vstřiky? existují větší vstřiky, menší vstřiky,ale o sportovních sem neslyšel ani nevím co by na nich bylo sportovního.. předpokládám,že ti jde o větší vstřiky,ale k nim potřebuješ do válců víc vzduchu což, u B vectry na Atmosferických motorech asi nepůjde.. navím seriové vstřiky mají velké rezervy a určitě jich nejsi schopen bez přeplnování využít..
blázen:
Samozřejmě se jedná o větší vstřiky ale pokud říkáš že tu u Vectry nejde, tak je problém vyřešen, jen se na to ptám, vím že se dělají na Passaty a ten rozdíl je značnej... jen nechápu co znamená atmosferický motor, copak tam turbo nevhání víc vzduchu???
atmosferický motor je nepřeplnovaný motor= nemá turbo ani compressor.. ne že to nejde, ono to je to použitelné víceméně na přeplnovaným motoru.. jinak vstřiky budou pasovat i z jiných aut.. jen je třeba dodržet asi tvar a parametry.. a doladit k nim ŘJ
hlavne si teda myslim, ze vstriky se shaneji na konkretni motor, ne k tvaru kastle
Tak ještě k detailum, asi sem nenapsal to podstatný, Mám Opel Vectra 2.0 Di - tudíž turbo mám, tim pádem mám i přeplňovanej motor :-))
zkus příště napsat že máš diesla.. tam sou trysky ne? určitě nepotřebuješ jiné,stačí zvednout plnící tlak turba.. dál se stejně nehneš se seriovým turbem
Ok, nějak sem zapoměl napsat o jakej jde motor, omlouvám se :-) Zkusim tě zastihnout na ICQ jestli bysme to mohli trošku probrat, zatim díky...
ja myslim ze u kazdyho turbodieselu jde pekne hnout s vykonem