Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Octavia-problém s blinkry

o Navštíveno 3935x o
o 09.07.2007, 17:28 | somas
Mám oktávku ročník 01 a dneska se mě začaly zlobit blinkry - ať už zapnu blinkr na jakoukoliv stranu tak většinou blikne pouze jednou a dost. První co mne napadlo že je páčka v pr... nicméně když zapnu výstražné blikače, které se spouštějí extra tlačítkem, tak je to to podobné- bliknou pouze jednou nebo vůbec.
Když zamknu auto dálkovým ovladačem tak všechny blinkry bliknou tak jak mají - žárovky jsou teda ok.
Nevíte někdo čím by to mohlo být? Kde hledat chybu? Dík za každou radu.

o 09.07.2007, 17:35 | niel
špatnej spínač varovných světel - je v něm relé a to je v kopru, vyměnit
o 09.07.2007, 18:44 | Kapka (M)
přesne..tohle jsem taky resil..bylo to na ceste minuly rok na finale EMMA do Svycarska...takže jsem projel pulku Evropy sem tam bez blinkru :-)))
o 09.07.2007, 18:47 | somas
niel, Kapka: to relé je někde pod tím trojůhelníkem, kterým se spouští výstražné světla?
o 09.07.2007, 18:57 | PAVELK
to relé je součástí varovného spínače bohužel samostatně měnit nelze je dobré koupit nový spínač,z boku je nálepka na které musí být nápis OMR to znaméná že uvnitř je již nový druh relé od firmy omron a to je bez problému.takhle to tam vypadá dělal jsem to ve škodovce a řešil přímo s výrobcem tak vím o čem je řeč

foto k příspěvku  od PAVELK

o 09.07.2007, 18:58 | PAVELK
je to ten černý bazmek,to co máš v autě ty je starý druh odkrytovaného relátka opalovaly se tam kontakty ( málo stříbra )
o 09.07.2007, 19:25 | BadyS
taky mě to začlo dneska pi*ovat, stara známá věc
o 09.07.2007, 19:34 | PAVELK
BadyS:mám jeden doma chceš ho poslat s kablýkama :-)
o 09.07.2007, 21:28 | Antonio
vymenit cely prerusovac, nejezdis nekdy s vozikem? mi to udelalo taky,a problem byl v tom,ze blinkry v voziku daly hodne zabrat tomu prerusovaci...
o 09.07.2007, 21:38 | BadyS
PAVELK: hele asi jo, to se vždy hodí :-)
o 10.07.2007, 06:50 | Dave0401
jj taky se mi to stalo na ceste v DE, takze to byl docela hardcore s tema KO blikacema litat po mestech ;))
o 10.07.2007, 07:39 | PAVELK
Antonio:ono by taky měl být jiný varovný spínač pro tažné zařízení
Badys:fajn šoupnu ho tam :-)))
o 10.07.2007, 18:26 | somas
Pánové díky - závadu jste odhadli na 100% :-) už to mám opraveno
o 11.07.2007, 19:51 | ajsik
to je taky nápad dát přerušovač do spínače blinkrů a tahat to celé přes něj :-) a jak tomu jetě někdo zahulí vozíkem s pochybnou instalcí tak je hotovo :-)

to mi připomíná soudruhy z francie, kteří natvrdo přes páčku blinkrů (společnou s ovládaním světel) tahali napájení světel ... po nějaké době (docela dlouhé tak 100tkm - 150tkm) se to celé usmažilo a pak šel dým z pod volantu :-D. Zálěželo jak kdo blikal dálkama a používal blinkry.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3247 sekund.