Navštíveno 2437x

čau potřeboval bych poradit co je na tomhle auti za cernou barvu? díky moc,nebo nejakou jinou podobnou černou.chci neco s velkejma zrnama díky

kdyžtak přesný označení nebo z jakýho to je auta,r.v. atd abych si to pak dohledal v zorníku díky moc
jinak majiteli chválím výběr a doufám,že mu to nebude vadit

myslím že todle v žádném vzorníku nenajdeš je to vícevrstvej systém kterej je individuální bud tam má xiralik poprášenej na černé bázi a přelakovanej nebo ještě něco dražšího z fotky nepoznám!
taky si myslim, ze to ve vzorniku neni ;) a bude to nejaka cerna s dosypanejma trpitkama ;)
On je to hlavně flip flop(či jak se tomu nadává),tudíž na sluníčku ty třpytky pěkně vylezou,při šeru skoro obyč černá:)

07.07.2007, 21:42 |
Matco Neni problem tuhle barvu zajistit. PPG ji dela. Sezen si vzornik od PPG- VIBRANCE COLLECTION. Tam jich je hned nekolik odstinu. Jinak je to dvouvrstvy ci tri- vrstvy system. Ale nachystej si penezenku. Necely pulitr s redidlem tady v US za 180$, pokud je to dvouvrstvy lak.
je to barva od firmy MIPA nebo MYPA, neni problem sehnat...vyberes si jaky chces glitr a objedna se...
kontakt pod nickem
mezi nama, barva flekata, nic moc udelanej lak, pekne detaily v airbrushi - dupky pavouku s logem vw
manolo:
cus super díky a je to teda vícevrstvý lak?určitě to budu chtít tak ja se nejak ozvu nebo nahod nejakou stranku kde bych si mohl vybrat díky moc
Nebo bych se chtěl zeptat jakou černou by jste mi doporučili?
chtěl bych neco extra :) díky
ja mel auto striknuty obycejnou prumyslovou cernou barvou a na tom 2 vrstvy laku, kdyz to bylo umyte, byla to pecka, imho o hodne lepsi nez lecjaka metaliza a stalo to tak o 1/3 min...

12.07.2007, 21:53 |
Shr3k manolo: MIPA VIP Phoenix. ;o)
vim co to je, ale neprozradim to. dela to jen par lidi v CR a neni to extra drahy

13.07.2007, 13:28 |
Shr3k ReproBoy: Nějak mi uniká gró tvého příspěvku... obzvlášť když postneš "neprozradim to" hned pod název té barvy. :-D
shr3k: jaka je to barva to si muze zjistit kazdej, ale jak se ta barva dela, resp. ten lak, to ti nepoví nikdo ;)

13.07.2007, 14:04 |
Shr3k | Upraveno: 2007-07-13 14:08:49
ReproBoy: Tak já to šílený tajemství prozradím. Koupíš bázi MIPA BC-T970 nebo MIPA BC Super black, ředidlo MIPA BC, efektový lak MIPA Phoenix a vrchní krycí lak Mipa 2K-HS C 420 nebo Mipa 2K-HS C85. Vše se ředí 2:1. 2 vrstvy černé báze, 2-3 vrstvy Phoenixu a 2-3 vrstvy krycího laku. Tryska 1,3 mm, tlak od 2,5 po 4 bar. Pauza mezi lakováním báze, Phoenixu a krycího laku cca 15 min.
Tento konkrétní Golf se lakoval přesně podle tohoto postupu, jen vrchní krycí lak je ve více vrstvách, které se vždy po uschnutí brousily.

13.07.2007, 14:05 |
Shr3k BTW 90% z toho, co jsem tu psal, najdeš v návodu k Phoenixu ... :o) Kurwa tajemství jak cyp, co? ;o)

13.07.2007, 14:33 |
JR ted si to vyzradil a vsichni tajemni lakyrnici zkrachujou :-)))))))))
díky moc auto se bude po nedeli strikat pak dodam foto :)

13.07.2007, 20:32 |
Shr3k Hlavně to dej nějakému šikovnému lakýrovy, který už takový lak lakoval nebo prošel školením. A nešetři na Phoenixu, radši větší rozprach a více bordelu okolo, než menší rozprach, ušetřené money a flekaté auto.
mno jelikož ani nevěděl co to je za barvu už vidím jak to ten lakýra zvládne :o)))
tak tezko lakyrník pozna z fotky co je to za barvu a jak je delana!On po mne chce presne vedet co chci a vazne nema cas semnou vsechno prohlizet a vybirat. :( tak proto se ptam tady
Jinak budou mne to strikat v HK a firma"JK produkt"
pokud to lakýrník nepozná tak to vživotě nedělal a pokud se při tom lakování používá určitej postup, kterej on nezná obával bych se toho, že to taky dle toho bude vypadat ....
MarauderZ28: vysledek uvidis koncem tydne :)
tak se pak ukaze jak to dopadlo
tady je na ne odkaz :
[ Link ]