Navštíveno 1109x

04.07.2007, 15:05 |
Cormi Zdravim vás... začal jsem shromažďovat díly na příští sezónu, kdy chci Golfa konečně dotáhnout. Spoustu dílů už mám doma, dokonce se mi včera podařilo získat sadu Recaro sedaček z Jubi-GTI, což mě stálo hodně úsilí, ale vyšlo to. Teď se mi naskytla nabídka na jedny chromy. Majitel je na ebayi nemůže prodat - zřejmě je Němci nechtějí kvůli problematický homologaci, tak se mi dneska ozval, jestli mam o kola stále zájem. Jsou to us chromy v rozměru 8x18 ET40, s chromovýma šroubama (včetně pojistných), teď nechal dokonce udělat středový kroužky na 57,1 takže jsou připravený pro nasazení na Golfa 4 bez dalších investic. Vrtá mi to hlavou, protože za ně chce ca. 25 až 30 tisíc a to neni moc za tak exkluzivní kola (už se nevyrábí, tudíž nejdou sehnat). Co si budeme říkat - tady jde spíš o vzhled než o kvalitu. Pochybuju, že ten chrom bude dělanej galvanicky, ale rozhodně vypadají super a když by se udržovaly, tak ten chrom vydrží. Jde o to, jestli mam tý nabídky využít nebo ještě počkat a koupit jistotu přes zimu (tyhle kola bych už letos stejně nenazul). Přikládam fotky a zajímá mě váš názor. Vzít je a mít klid nebo ještě počkat, rozmyslet to a koupit až koncem zimy, kdy je pak hned hodim na auto? O všech dílech a úpravách mam jasno do nejmenších detailů, akorát kola jsou pro mě pořád věčný téma :-/
Vzadu mam podložky 2x20mm takže by nebyly utopený v blatníkách (jenom předek decentně), pneu bych volil 215/40 vzhledem k šířce ráfku aby guma nepřelézala a taky s ohledem na motorizaci :-)

mě osobně se tenhle typ kol moc nelíbí... a chromáky za 25 za sadu seženeš vždycky v téhle kvalitě

04.07.2007, 15:19 |
Cormi tykeev: jj je pravda že znalci spíš ocení kultovní značky jako BBS, OZ, RH, MAE, Schmidt... než us chromáky, byť v sebeexkluzivnějšim designu...

04.07.2007, 16:23 |
m1tv podle me gut pokud budeš mit nakly tmavy auto..

04.07.2007, 17:05 |
Katy me se libi... na GIV bych rekal ze pujdou ale musi na nich "sedet" ;)
budou pecka, jinak chromy se za ty love dají sehnat běžně ale většinou kousek za hranicema.

04.07.2007, 18:01 |
Beda me se docela libi, ale take bych asi radsi BBS za tuhle cenu

04.07.2007, 18:05 |
Pinky taky zaleži asi na celkove uprave auta a jak to bude sníženy nebo ne
no snížený to bejm musí, ale s tim určitě počítá, souhlasim s tim že za tyhle peníze seženeš vždycky něco, jestli tohle neni nějaká slušná značka, tak bych se nikam nehnal, jinak kroužky....to je v Barumce 120Kč

04.07.2007, 18:46 |
Cormi zatim díky ;-) samo že to bude snížený, ale žádnej extrém... -40/-40, předek a zadek bude úplně hladkej, zavařený boční blikače, facelift: přední a zadní světla + zrcátka s blinkrama. Barva je tmavě modrá perleť - zůstane.
Ještě se pochlubim s těma sedačkama, zítra by měl pro ně Tom jet

04.07.2007, 21:08 |
TROY :o) ti to řikám FURT - BBS BBS BBS :o)
Jsou hezky šel bych do nich

05.07.2007, 11:37 |
Syrup na ty audine jsou super, ale myslim si ze na golfu 4 to bude vypadat absolutne jinak, mel bych docela obavy ...

05.07.2007, 13:11 |
imax s dizajnu bych obavy nemnel, jeden borec od nas ma skoro stejne kola, ne li stejne a GIV celkem slusej a mne se taky libi, ted uz je to jenom otazka kvality. Pokud s nima nebudes jezdit zavody tak myslim ze poslouzej dobre. Skus jeste sjednat nejakou dobrou cenu a vem je .... muj nazor
zdar nigga, ty co si mi posilal kdysi po icq byly o dost lepsi, ty vis jaky myslim :-) jak uz jsem ti psal nekolikrat, pockej, prisetri a kup lepsi, na kolech to vsechno stoji

05.07.2007, 18:37 |
Cormi | Upraveno: 2007-07-05 18:39:07
největší sen jsou vyleštěný MAE, ale kvůli nim bych musel rozšiřovat blatníky protože jdou jen přes adaptéry a to se mi nechce, tak nevim jak to dopadne... každopádně mít rozteč 5/112 tak beru MAE a neváham ani vteřinu

05.07.2007, 18:41 |
Cormi mam v merku tyhle Barracudy - to je taky docela muj styl, ale těch 45 papírů (nejlepší nabídka) za takovou neznačku je docela úlet... i když účel by určitě splnily a chrom je galvanickej... rozměry 8x18 ET32 předek a 9x18 ET32 zadek

nejak me ty chromy neberou, kor na evropsky auta
Ty chromy su super a za tie prachy by som ich bral hned :)

06.07.2007, 11:44 |
JR na ty Barracudy pocitej tak 2 mesice cekani.

06.07.2007, 13:58 |
dddd me chromy taky neberou ,ale tyhle jsou pekny