Navštíveno 847x

prosím některého ze zdejších VT o změnu barvy nebo kohokoliv o nápad jaký dvoubarevný lak....
tahle barva je švestově modrá za šera až černá, chtěl bych ale světlejší auto nějakou pastelovou barvu žlutozelená, světle modrá, a nebo aby se nemusel stříkat motorový prostor a vnitřek tak bych nechal spodek stejnej a k němu přidal nějaký durhý odstín, vůbec nemám přestavivost jaký barvy se k tomu hodí ...

Taky konečně šťastnej? :o) to by se mělo oslavit někde... Podle mě tohle je jedinná možná a dostupná kombinace, ale žádná výhra to asi nebude, je to dost omezený to modrou, kdyby byla aspoň černá...

omlouvám se za nekvalitu VT :o) trvalo to asi 10 minut

28.06.2007, 09:58 |
Zip Tohle nevypadá špatně. Možná bych zkusil ještě takovou tu tmavě šedivou od Hondy.
Escudo: díkes, jestli budeš mít čas a chuť tak prosím další varianty :o))) to víš že si čvachtám blahem ....

28.06.2007, 11:06 |
treid Vic do bila jeste ..

28.06.2007, 11:17 |
treid
tried: tak ta poslední varianta se mi líbí.....
zkuste mi pls oblíknout celý auto do týhle barvy (nebo tomu podobný, žlutozelená pastelka)

28.06.2007, 18:50 |
mourl nechal bych to jak je...nebo dal bílou, ta hodně Hondám a kor 3dvířkám sluší :-)
a já že ta barva mi je povědomá :D před 14 dny jsme s ní maloval kuchyň...
jinak bych to asi nechal takhle modrý... ta kombinace s bílým vrškem nevypadá zle ;-)

jedna taková rychlovka doufám že sem se trefil..:)

KhuTchi: no mě si trefil přesně, ale ten lak na autě už moc ne :o)))))

28.06.2007, 22:09 |
d3DEk Tady máš žlutou...

28.06.2007, 22:28 |
d3DEk modro - stříbrná

28.06.2007, 22:41 |
d3DEk a nebo tak...

29.06.2007, 10:23 |
Fipo dle mě nejlepší s tím bílým nahoře
uvidíme, všechno vypadá dobře, ale jsou tu 3 který se mi opravdu líbí, teď už jen jak se na to bude tvářit lakýra a následně já na jeho cenovku :o)))

29.06.2007, 10:55 |
Zip Já bych to nechal původní celý modrý (taky to tak mám :D) a peníze bych vrazil do něčeho jiného.
auto je celkem v pohodě až na to že má škrábance kolem dokola, takže celolak bude tak i tak a ta tmavě modrá se mi fakt nelíbí...
Teda Petura, sem si původně myslel, že chceš mít Civica zase stříbrného :o) , jen mi to nešlo dohoromady s tím VT.
nn stříbrná se konat nebude ....
a jak to tak vypadá asi nebude ani dvoubarevná kombinace a zůstane původní odstín, chci jezdit a tak se nebudu měsíc srát s odstrojováním a broušením ....