Navštíveno 3806x

27.06.2007, 18:27 |
RudyV Zdar všichni.
Potřeboval bych malou radu. Chci se pustit do laminování jak v interiéru,tak venku. Nápady by byly,ale potřebuju poradit co použít za pryskyřici hlavně na práci na exteriéru.Chci aby to bylo pevný a něco to vydrželo. Zatím jsem jsem používal Lamit 109,ale nevím jestli se hodí na vše. Někdo mi nabízel Epoxy 1200,ale fakt nevím. Dík za každou radu. Rudy.
A mohl by si pls alespoň hodit nějakj link, kde sou návody na laminátování?? Chtěl bych si udělat bednu na suby a vůbec nevim jak na to...díky.
pokud bys chtel pryskyrici a latky tak se podivej sem
[ Link ]
pevnost laminatu neovlivnuje pouze pryskyrice ale i zpusob kladeni tkaniny
Pokud chceš věci na laminovani tak jedině tady ! Mají hodně dobré ceny a podle mě nej firma v čr jen se v tom musíš trošku orientovat
[ Link ]
zalezi co chces laminovat taky, jak to ma byt velke, s jakou slozitosti na tvary a zaobleni, jak to budes dukladne prosycovat kolik das vrstev, jak vyresis uchyceni, jestli pouzijes kostru nebo ram, zdali a jak poresis zony pri prip deformaci apod je toho docela dost ale vse se da....tu epoxy1200 bych vzal v potaz ale soucasne i gramaze tkaniny :-)

28.06.2007, 08:11 |
Lukaash | Upraveno: 2007-06-28 08:12:00
Neni Epoxy 1200 vhodnejsi spis na lepeni? na prosycovani tkanin je preci jen dost viskozni...

29.06.2007, 12:18 |
RudyV Chlapy dík za rady. Chci trochu předělat nárazníky na autě a taky se pokusit o nějaký prahy. Návrhy už nějaký mám udělaný. Šlo by o laminování rozřetanýho nárazníku ,tak bych chtěl aby to drželo a bylo to taky trochu pružný aby to hned při prvním malým promáčknutí neprasklo. Na ty stránky jsem koukal,ale stejně mi to nic neříká,jen názvy. Tak zkuste poradit konkrétní typ.Díky moc.Rudy.

29.06.2007, 12:18 |
RudyV Chlapy dík za rady. Chci trochu předělat nárazníky na autě a taky se pokusit o nějaký prahy. Návrhy už nějaký mám udělaný. Šlo by o laminování rozřetanýho nárazníku ,tak bych chtěl aby to drželo a bylo to taky trochu pružný aby to hned při prvním malým promáčknutí neprasklo. Na ty stránky jsem koukal,ale stejně mi to nic neříká,jen názvy. Tak zkuste poradit konkrétní typ.Díky moc.Rudy.
no jestli chces slaminovat rozrezany naraznik z plastu tak bych spis zauvazoval nad svarenim plastem ale jinak zdrsnit odmastit podlaminovat prip pojistit nytama a plechem...zalezi na slozitosti tvaru tech navrhu

30.06.2007, 19:32 |
RudyV Tak dík.Něco už vymyslím,jen škoda ,že nemám prázdiny jako školáci. Fakt by teď bodly. Rudy.
chtel bych olaminovat plato do octavie muzete mi dat nejake rady???????????? diky