Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Laminování

o Navštíveno 3803x o
o 27.06.2007, 18:27 | RudyV
Zdar všichni.
Potřeboval bych malou radu. Chci se pustit do laminování jak v interiéru,tak venku. Nápady by byly,ale potřebuju poradit co použít za pryskyřici hlavně na práci na exteriéru.Chci aby to bylo pevný a něco to vydrželo. Zatím jsem jsem používal Lamit 109,ale nevím jestli se hodí na vše. Někdo mi nabízel Epoxy 1200,ale fakt nevím. Dík za každou radu. Rudy.

o 27.06.2007, 18:54 | jamie.thomas
A mohl by si pls alespoň hodit nějakj link, kde sou návody na laminátování?? Chtěl bych si udělat bednu na suby a vůbec nevim jak na to...díky.
o 27.06.2007, 19:25 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
pokud bys chtel pryskyrici a latky tak se podivej sem [ Link ]
o 27.06.2007, 19:37 | nitram
pevnost laminatu neovlivnuje pouze pryskyrice ale i zpusob kladeni tkaniny
o 27.06.2007, 23:02 | Creams
Pokud chceš věci na laminovani tak jedině tady ! Mají hodně dobré ceny a podle mě nej firma v čr jen se v tom musíš trošku orientovat [ Link ]
o 27.06.2007, 23:59 | nitram
zalezi co chces laminovat taky, jak to ma byt velke, s jakou slozitosti na tvary a zaobleni, jak to budes dukladne prosycovat kolik das vrstev, jak vyresis uchyceni, jestli pouzijes kostru nebo ram, zdali a jak poresis zony pri prip deformaci apod je toho docela dost ale vse se da....tu epoxy1200 bych vzal v potaz ale soucasne i gramaze tkaniny :-)
o 28.06.2007, 08:11 | Lukaash | Upraveno: 2007-06-28 08:12:00
Neni Epoxy 1200 vhodnejsi spis na lepeni? na prosycovani tkanin je preci jen dost viskozni...
o 29.06.2007, 12:18 | RudyV
Chlapy dík za rady. Chci trochu předělat nárazníky na autě a taky se pokusit o nějaký prahy. Návrhy už nějaký mám udělaný. Šlo by o laminování rozřetanýho nárazníku ,tak bych chtěl aby to drželo a bylo to taky trochu pružný aby to hned při prvním malým promáčknutí neprasklo. Na ty stránky jsem koukal,ale stejně mi to nic neříká,jen názvy. Tak zkuste poradit konkrétní typ.Díky moc.Rudy.
o 29.06.2007, 12:18 | RudyV
Chlapy dík za rady. Chci trochu předělat nárazníky na autě a taky se pokusit o nějaký prahy. Návrhy už nějaký mám udělaný. Šlo by o laminování rozřetanýho nárazníku ,tak bych chtěl aby to drželo a bylo to taky trochu pružný aby to hned při prvním malým promáčknutí neprasklo. Na ty stránky jsem koukal,ale stejně mi to nic neříká,jen názvy. Tak zkuste poradit konkrétní typ.Díky moc.Rudy.
o 29.06.2007, 16:08 | nitram
no jestli chces slaminovat rozrezany naraznik z plastu tak bych spis zauvazoval nad svarenim plastem ale jinak zdrsnit odmastit podlaminovat prip pojistit nytama a plechem...zalezi na slozitosti tvaru tech navrhu
o 30.06.2007, 19:32 | RudyV
Tak dík.Něco už vymyslím,jen škoda ,že nemám prázdiny jako školáci. Fakt by teď bodly. Rudy.
o 05.07.2007, 20:29 | Forstik
chtel bych olaminovat plato do octavie muzete mi dat nejake rady???????????? diky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3417 sekund.