Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Nastaveni sibru na G3

o Navštíveno 1558x o
o 24.06.2007, 22:02 | Camillo
Zdarec chlapi, helpnete mi se sibrem? Mel jsem rozdelany sibr, menil jsem v nem pojezdy. Slozil ale nejak spatne jezdi. Kdyz ho chci otevrit cely, tak se otevre do pulky. Kdyz dam zavrit, tak se zavre a otevre az nahoru. Da se to nekde seridit? Dik za radu

o 25.06.2007, 07:53 | Zbyna
zkus vw-club.cz tam ti urcite poradi..
o 25.06.2007, 12:24 | Dave0401
jasne, ze se da seridit.... (melo by to byt u vsech koncernu stejne)

melo by to jit po sundani plastove krytky, tam najdes imbus sroub na motoru.. tim serirdis polohu ZAVRENO.

takze nastav na ovladaci polohu zavreno, ven imbus, tim to serid az to je OK a pak zatlac na otocny knoflik (presne v miste kde mas ukazatel stavu - cerna tecka) a drz ho tak dlouho dokud se neprovede inicializace a nastaveni.... cca 10 vterin.
o 25.06.2007, 12:25 | Dave0401 | Upraveno: 2007-06-25 12:28:56
matrix
o 25.06.2007, 21:12 | Camillo
O lala, imbusem jsem to uz serizoval, ale porad to delalo uplne neco jineho. Ukazatel stavu tam zadny nemam, Jsou tam tri tlacitka. Na zavreni, otevreni a prizvednuti nahoru... Zitra se podivam... Dik
o 26.06.2007, 06:54 | Dave0401
aha tak to mas ten starsi system jinak bych podrzel dele ten cudlik na zavreni ;) melo by to mit stejny efekt ;) (pokud ne, tak zkus i ty ostatni :D )
o 26.06.2007, 22:49 | Camillo
Uz to mam, vymontoval jsem motorek, potocil, dal ho zpatky a uz jezdi jak ma... Dik
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3155 sekund.