Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Dotaz : MAZDA 323 1.7 TD

o Navštíveno 1554x o
o 24.06.2007, 11:23 | Ole
Zdaravim vsechny hlavy :) Mel bych takovy maly dotaz mam moznost koupit za dobry peniz Mazdu 323 TD jak uz s pismenek vyplivá je to naftak najeto ma okolo 170 000, vypada stejne jako ten na uvedene fotce akorat má zlatou metaliza. Rok vyroby je 1996.

Zajimalo by mne jestli je to dobry napad jit do Mazdy slysel jsem ze je velky problem na toto auto sehnat ND a ze pry hodne papa :(

Dekuji za kazdou radu .

foto k příspěvku  od Ole

o 24.06.2007, 15:15 | Augi
zkus www.323f.cz

jinak ND absolutně žádný problém. Nikdy jsem s ničím neměl problém.
o 24.06.2007, 15:55 | Ole
a spotreba ? na co bych si tak mel dat pozor ? ( myslim po technicke strance .... )
o 24.06.2007, 17:35 | Machča
ja sic mel 1.7D coz byl jeste Mazda motor a ne isuzu ale uz to byl ten hybrid s odstrikem pistu a prislusnyma zaslepkama por mazani turba jine bylo cerpadlo to bylo bez LDA pridavace a svody a papala cca 5 litru nafty pri normalni jizde motor mel najeto 259 t kdyz jsem ji prodaval a nezral olej a kdybych mel kompletni vyfuk ne jen 60 rouru a nakonci tlumic s DTM laufama tak by ani moc nehazela uhli navic ten potor startoval i v zime i v - 30 teda jednou jsem ji nenatocil ale to mi zmrzla nafta ve filtru po rozmrazeni a dobiti baterky ok i ten TD motor je spolehlivej spis odchazej cepy a tlumice a dost casto se stava ze sou praskly origo pruziny
o 24.06.2007, 18:18 | Ole
TO : Machča psal jsem Ti na ICQ kdyby jsi mel cas autorizuj me pls. koukam, ze muzes poradit :) diky.
o 24.06.2007, 19:02 | Machča
no napis znovu ja sic autorizoval ale zmizel jsi mi :)
o 26.06.2007, 21:16 | Petura
je to japonec o spolehlivost bych strach neměl ...
teď sem měl půl roku 323f BA rv97 a šla pryč jen z toho důvodu že to byla (pro mě) slabá 1,5 16V...
jinak díly jsou stejně drahý jako na každý jiný auto ..
o 29.06.2007, 21:04 | jp1
mám ten motor v Astře a nějak jí nešetřím a jezdím za 6 :-) ten motor je dobrej, jen chce pohlídat údržbu...............
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3136 sekund.