Navštíveno 4597x

tak jsem se po strastiplné cestě T4 > T5 > Alhambra...opět vrátil k tomu s čím jsem byl mooc spokojen a spokojený opravdu jsem.....150PS , 2002 , téměř max.výbava.....
takto zakoupeno v D:

a aktuálně po 27 dnech v CZ :)

paradaaa :) dobra volba z rajchu a super tuning :)
nezbytná vnitřní výbava :-))

No tak to je krasavec! At si kdo chce co chce rika, ty AE jsou uuuuzasny!!!
Ted co mam picasu sem strasne kreativni, tak se sna d na me nebudes zlobit, ze sem ti zmrsil foto...

moc pekne pane,moc pekne vozitko:-)
Multivan in black :o)))))) Hezký vozejtko.... z Offenburgu, že?
tak to je krasavec... ta světla tomu moc sluší... celkově fešák
Fakt paráda takové vozítko by se libilo i mi !!!!

19.06.2007, 09:47 |
Yawor moc pěkné, ať slouží
JJ moc GOOD CAR!!!Videl jsem na vlastní oci v Brne

19.06.2007, 10:27 |
Katy moc hezky !
a MIB je nejlepsi:)))))))))
videl jsem ho minulej tyden projiždet ráno v Kroměříži...a fakt peknej kousek
jj moc pěkné, taky jsem teď koupil konečně pro mne vhodné autí, ale než ho udělam podle mích představ, tak to budu mít dřív fousaté děti, prachy, prachy a pak zase jenom prachy.
Jinak moc pěkné autí, gratulace.
Panove,tak z toho by si mel kazdej brat priklad!
Naadhera!!!
to skuutr:
dej mi na to ty prachy a příklad si z toho vezmu rád :-D
for Tapp: hezkej atomovej hřib :o)
all: díky za pochvalu
badczech: Offenbach
Piskoteek: v Kromclu jsem takhle po ránu každých 14 dní..ve čtvrtek ....už od roku 1994 :))
je vidět, že mu české prostředí prospělo :-D
Kurna to je nadhera. Ty svetla tomu neskutecne sedej. Nevyrabi se neco podobneho i na Passata B5? Moc diky.

19.06.2007, 15:15 |
clown super :o))
Černou tak to já můžu....El Negro Transportero !! Shone
Přiležitostně ho budu muset přijít juknou naživo..

19.06.2007, 15:47 |
Corry kurva krasavec to je... :o)
CTS.CZ (P) : Jo jen tak mimochod, co plánuješ za muziku ? :o)

19.06.2007, 16:20 |
clown ja si tipnu ze zase Rainbow :o))))
Chjo, nadhera, presne to co jsem chtel :-)
Skid-TDI:na Passat B5 (3B) se samozřejmě dělají...jak v černém,tak v chrom provedení. Cena je cca 4900,-

19.06.2007, 17:35 |
TROY VW rulez :) dobrá dodávečka
krásnej koncern, fakt se pvedl
super, zítra se stavím na partičku člóbrda :-)
pěkné, na živo hezčí v sobotu na transporter srazu jsme stali vedle s červenou Caravellou
mladej: tak to se povedlo....jsem ani netušil,že na srazu byl někdo z tohohle fora...:-)))

19.06.2007, 23:49 |
KvB CTS.CZ: s T5 jsi nebyl spokojen? Bracha přemejšlí o výměně z T4 na T5 tak aby si nenasral do bot..

20.06.2007, 08:37 |
Cormi No super! T4ky se mi vždycky líbily, ale nejlepší jsou s kompletnim bodykitem projektzwo a pořádnýma válcema! ;-)

20.06.2007, 08:42 |
BadyS fakt krasavec
hezkej... nesli by do tech krouzku misto tech zarovicek dat bily ledky ? mozna by to bylo hezci...
KvB: no..já osobně jsem s T5tkou moc spokojený nebyl....a nejsem sám kdo lituje že opustil T4..
Cormi: ProjektZwo je fajn,ale ne tam kde jsou v zimě hromady sněhu :-??
golfista hanz: LEDky má v těch AE kámoš a oni svítí moc bodově,takže místo náznaku kroužku tam má spíš jen vidět 5 bodů......a navíc když rozsvítí světla (HID xenony) tak ty kroužky už nejsou vidět vůbec...
tor CTS.CZ
ten co fotí to jsem já
[ Link ]
mladej: já si tě pamatuju....jen jsem netušil že máš něco společného i s tímhle forem....:-)
pekne proto to se chystam jeslti to vyjde budu davat do prodeje lampy s AE vcetne bixenon a chrom krytek svetla budou pecka do tehle svetle hidky je skoda ale kdyz tam budou cocky bixenon s AE bude to parada
vcera jsem videl na vlastni oci... fakt moc pekny...