Navštíveno 2175x

Jakou barvu byste zvolily na brzdové třmeny?Rozhoduju se mezi červenou a zelenou.A mám nalakovat i zadní bubny?Díky moc za názory

17.06.2007, 19:50 |
soda stribrnou?
stříbrný auto, stříbrný alu...
dej černou, kor když máš vzadu bubny
nebal bych se cervene i na bubny... sou tam tak proc je nepriznat??
jako L-J, taky sem měl na autě vzadu bubny a šli dočervena :-)
Díky za rady,tý červený se trošku bojim,aby ji na těch zadních kolech nebylo moc,co?Ta černá by asi moc nebyla vidět,nebo jo?
přesně tak, černá není vidět....

17.06.2007, 20:59 |
Lefi Pepíno_Honda: a tak to má být
kámoš má bravu v bledě modrý metalíze a má to na červeno
já mam an brvau třmeny na žluto... ale zas HGT...:o)

17.06.2007, 23:17 |
roman červená už nefrčí.každej máme ale jinej vkus.měl jsem na stříbrným autě modrý,protože i motor byl modrej.teď mám černou na brzdách a motor oranžovej :)
já bych dal černou na ty bubny...
do předu si dej jaká se ti líbí, ale jestli máš vzádu bubny, tak třeba tu černou. jednak by to moc křičelo, protože by tam toho bylo moc a pak to není moc hezký
jj černou, aspoň já jsem se snažil o to, aby ty bubny co nejvíce zanikli, když jsem je měl u Fabie.
hlasky co frci a nefrci na to prdim... frcxi spanelskej tuning a pritom se na to neda koukat... mas bubny ? ok... vadi ti? tak je vymen za kotouce... nevadi? tak je klidne priznej... imitace kotoucu je spatne... bubny tam patri klidne zvyraznit
no..já volil k černému autu černé brzdy...navíc vypadají skoro pořád čisté i když jsou zaprášené od destiček :-))

Bubny nelakovat, nebo lakovat ale na cerno, je to akorat strata casu a kazdou barvou krome cerny vypadaj hrozne.

19.06.2007, 16:36 |
soda to co tady dal CTS vypada super, takze bych dal taky klidne tu cernou (i z praktickyho hlediska)
nevim co je na natrenejch bubnech spatnyho. Rezavy bubny jsou hrozny, ale nevidim jedinej duvod, proc nenatrit bubny klidne na cerveno

Kdyz se ti to libi tak si je klidne natri, ale me se to hnusi, proste se mi nelibi ten kolac pod kolem je to moc videt a kazi to vzhled kola.
A jakou barvu by jste dali na brzdiče u stříbrnýho auta, který má kotouče vepředu i vzadu?? Chci to dělat dnes,tak ať vím jakou barvu koupit :o)
Díky za názory a omlouvám se zneužívám tenhle thread:o(
SCREAM nedeláš náhodou v KOMPANU v Modřicích___???

02.07.2007, 12:09 |
R.I.S Dal sem kdysi červenou tátovi na auto a myslím že v klidu. Vím o tom že tam sou a sám si jich kolikrát nevšimnu

02.07.2007, 12:17 |
R.I.S Jo ještě mě napadlo otec má teď funglovku(astru) a chtěl by cáknout brzdiče všechny už kotoučáky, ale nevím co by řekli na garančce nemáte s tím někdo zkušenost sorry za OT