Navštíveno 808x

Ahoj, mám takový dotaz, včera jsem sednul do auta,otočil klíčkem a nic,sice kontrolky svítili ale startér se sotva otočil. Dva dny předem sem měl při jízdě docela nahlas puštěnou hudbu cca 45 min,ale bez vypnutého motoru nikoliv. pak sem se jel den po tom projet asi 10km, hudbu sem nezapínal a hůř to nastartovalo,asi na 3 otočení startéru. Před tím to nedělalo.
A teď co by to mohlo být??
1: baterka v prčicích
2. altík
3. Slyšel sem, že je potřeba občas baterku píchnot na nabíječku a pořádně nabít, že pokud je tam hudba, tak se nestačí dobíjet.
Prosím nutně o radu,jelikož v příštích dnech budu auto potřebovat víc,než kdy jindy.
Světla a jiný spotřebič sem nenechal zapnutý prostě auto stálo 24h v klidu a samo se vybilo, tak nevim.
A za jízdy to je v klidu? Pokud ne,tak to můžou bejt uhlíky v altíku(regulátor,pokud tam něco takovýho máš). Zkus to nabít a uvidíš,taky můžeš někde mít kraťák,kterej ti to vybije třeba i přes noc. Nedával jsi teď do auta nějakej přídavnej spotřebič,nebo nový rádio?
Za jízdy pohodička .Na kapíku 13.9V Mám tam všechno při starým, druhej zesík a kapík už tam jsou cca měsíc a dosud pohoda, napájení ještě projdu.Myslíš, že to je baterkou? Já ji po zimě nenabíjel,jen dolil destilku, prej by se občas měla píchnout na nabíječku a pořádně nabít.

16.06.2007, 17:42 |
macek Jak mas tu baterku starou? Jestli je stara tak uz proste neudrzi kapacitu. Zkus to zmerit
pokud je to baterka staci zmerit kolik ma kdyz je auto vyple a budes moudrejsi....
Baterka má ńecelý 3 roky, teď přez noc sem ji zkusil nabít a až příjdu z práce,tak ji zkusim dát do auta, jen abych dojel domů a zejtra koupím novou.