Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Potřebuji poradit s Xenonama HID

o Navštíveno 937x o
o 15.06.2007, 18:35 | Rosi80
Pořád mi praská pojistka na pravé straně světlometu, a když tam dám o něco silnější pojistku, tak mi zase odchází ten převaděč napětí. Poradíte mi někdo, co s tím? Jestli se před to nedává nějaký předřadný odpor, vůbec nevím a už mi to silně se....., protože jsem to párkrát vyměnil a vždycky to odešlo:-). Předem díky

o 15.06.2007, 23:59 | xenonman
par otazek
co je to za auto?
jake je to prestavbova sada?
patice?
o 17.06.2007, 23:25 | Rosi80
VW passat,r.v.2000, patice H7 4300K, sada H.I.D. JLM
o 18.06.2007, 07:49 | xenonman
kolik to ma najeto?

jinak pokud se tohle deje muze proste bejt spatna sada pokud se to stane nekolikrat po sobe furt na stejnem miste muze tam betj spatne proud prepeti atd tohle muze zpusobovat klidne altik, pri nejhorsim natahat primo kabely od baterky a mas klid...
o 19.06.2007, 20:19 | Rosi80
O tom už jsem taky přemýšlel, ale to nechávám naposledy. Altík jsem proměřoval a ten je v poho, nepřebíjí.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3128 sekund.