Navštíveno 2100x

tak konecne se ke me dostaly novy kolečka tak sem je hned nasadil :-))
ty jo, nemáš strach že se to v zatáčce převrátí:-) ba ne sluší, akorád teda jsi to moc nevyfotil aby bylo víc vidět
prave ze ted uz se to neprevrati na plechach k tomu nebylo daleko ale na tehlech ALU se to uz ani nehne puvodni gumy 145/75 R13 nyní 195/45 R15 :-)))

15.06.2007, 09:07 |
Lefi ještě podložky dozadu..pěkny
urcite podlozky dozadu by to chtelo protoze ve předu ty kola ven čumej vzadu sou soubežne s lemama takze by to chtelo dorovnat
Podložky dozadu a položit tak o 4cm ne!?
ted sem vysolil veskery finance za kola ale typek mi drží snižujicí pružiny než budu mit penize a mates pude dolu o 3cm :-))
Tak to pak nafoť a dej to sem rád se kouknu :o)
Ten výfuk ze Scanie je dobrej :-D
nemas levou zadni spatne??
to tmx: jj byly prohozeny nasazovaly sme je na rychovku tak sem si toho nevsim ale uz je vse ok :-))
to Radek: scanie maj mensi :-D
divokej Matýsek :oP líbí! :o)
me se to vysunuti tech kol vpredu nelibi,tohle je uz moooc :-/ jinak kolak auti seknou,nemam zadne namitky:-)
za to nemuzu ty kola takhle proste precuhuji sami nejsou tam zadne podlozky nic...
tady je presneji videt o kolik to přečuhuje

P3RF3KT : Kde jde sehnat ta maska co máš na opěrce?
pri teto fotce shora to neni zase tak strasne,na tech predchozich to vypadalo hure..kdyby se trochu vytahl lem,,nemelo by to chybicku :-)
Muj nazor je, ze na maly auto patri maly kola, podle me by tomu nejaky 13" slusely vic. I kdyz jak na to koukam, ani bych nerek, ze to jsou 15"
to je od speedyho z brna?

16.06.2007, 00:09 |
gizmi Tyjo..jako ze tyhle Nemecky levny kola nemusim (firma titan) tak tomuhle prditku to slusi.. :o))
gizmi: no, ony to muzou bejt i Borbet :-)
to jardaxx: jj kola jsou od speedyho až z dalekého brna musel sem kuli nim podniknout cestou dlouhou 700km abych si je privez domu :-D
to Collin: myslis toho vriskota? :-D toho sem asi pred 3 rokama koupil v doksech na plaži u vjetnamcu :-D jinak to sezenes v hrackarstvi vetsinou
to tappaja: ja maly kola nemusim jsem spis pro co nejvetsi :-)) tyhle kola se mi na bobkovi dost libej a v zatackach to nema chybu :-))
700 km, to se snad při tý ceně nemohlo ani vyplatit ne? to je problém poslat poštou?
na kolik tě vyšli, jestli to není tajný...
i s beniznem na 5000,- samotny kola s gumama 4000,-
jako tappaja, nějaký stefany nebo RSLka tak 13x8 .-)