Navštíveno 899x

Už sem vic jak 14 dni štastným majitelem Nevřisovi milovane čtyřkolé kraský, tak sem si řekl, že když sem ji konečně obul tak sem hodim nějaké fotky.Nejsou nicmoc páč kamoši projevili svůj ne zrovna vybraný umělěcký pohled na věc.Snad to nebude taková hruza.

01.06.2007, 10:02 |
Alííí Viva La Seat, už abych sem taky mohl dávat fotky... :o/

01.06.2007, 11:20 |
TROY :oD nevřís to prej prodával,že turbína v prdeli a nějaký díly na podvozku :DDDDD tak good luck :-)))
(j0ke)
mno uz jen folie, poradny brzdy, a par nejakych drobnosti a bude to pekne ta cerna neni spatna ale zavodnicka barva to teda neni to si nemuzu pomoc :-)))) tak at dobre slouzi a nemusi do toho cpat penize a jen jezdit jinak par veci tu mam treba novou spojku, IC a par dalsich drobnosti by se tu taky naslo
no chtel bych poladit predni svetla videl sem ze tu svou prodavas i s bixenony.
no prodam neprodavam ted se tam ladi vykon takze to stejne vypada ze ji prodavat nebudu pac jsem tam vse ted nove udelal, jako 4 pistkova bremba a zavodni kotouce,zavodni spoujka, xenon nebo bixenony nejsou problem....
Jj už se motá po Vyškově .. včera jsem viděl u bazénu .. ;)

01.06.2007, 12:31 |
m-t-s jééééééééééééééééééééééééééééééééééé:-))) a ten zvuuček ...tssss tsssss:-)

01.06.2007, 12:43 |
imax mne se libi
to 206HDi:
tak si ale koukej změnit nick ;-D
no konecne poradne auticko :-)))) gratulace velika,at to svisti:-)
no s ti nickem musim neco udelat :o))
to xenonman:
urco se ti pak ozvu,bral sem od tebe xenony na 206 a max spokojenost.
kurna,ten Vyskov je fakt malej :oD
jinak cece problem porad setrvava,povolil sem zase trochu ventil ale porad to pres 0,4 nepusti.V pondeli jedu na na tu diagnostiku tak sem zvedavej co to tam vyhodi za chyby.
206HDi ..si to pokazil není možný... kazisvět :))))
uz od narozeni :o))))))).V porodnici me upustili na hlavicku
206HDi ..nejseš jedinej :)))))

02.06.2007, 23:58 |
Magic 206 fakt to nevadí, prej sem vypadl z kočárku a ještě jsem živej.
Kurna tadyk je vyskovaku...
jsem fanda Seatu a řikam moc super dobře sis vybral :-))
No doufam ze ano,motor by mel byt drzak a po zkusenostech s Seat Cordobou 1,9D z roku 1994,kterou mame doma,verim i zbytku auta.
to tappaja:
No vsimam si, lidi z Vyskovska je to fakt dost.Jedine dobre :-)

04.06.2007, 11:17 |
Katy ahoj, my te videli predmin.tyden an UH..jsme si rikali, hmm, ze by Nevrisova Cupra :)
tak koukam ted ze pazout preodanej a je zmena :)
206HDi..hade :))))) se mi chtělo brečet na té benzince když jsem jí viděl :(
Nevřis...Taky mi nebylo dobre kdyz sla 206 z domu,takovej zvlastni pocit.Ale uz to prebolelo a snad mi nove auti bude delat stejnou radost.
Katy...No ja si rikal ze to Punto od nekud znam,pak mi doslo ze sme se videli ve Vyskove na benzince kdyz sem tam byl ze Smykem z Vw Clubu.

06.06.2007, 14:09 |
Katy 206hdi: presne tak ;)
obcas se na UH vyskytnu....
Katy...Na UH to byva nekdy docela prča,sem tam nejaka bouracka,zapecenej motor,vysypana prevodovka...:o)