Navštíveno 1064x

Vim, asi po stopadesaty, ale potrebuju na tezsi auto koupit predni brzdy a ted mam dilema jestli nejaky obyc ate nebo ferodo v cene 5k komplet, nebo mam nabidku za 7500,- vrtany zimmermany (doufam ze je to spravne). Ma nekdo zkusenosti jestli ma smysl davat penize na vic, nebo je to jen pohledovka?

29.05.2007, 11:13 |
Zdenek (A)
Neni to jen pohledovka. Nepocitej ale, ze vymenou desek a disku za stejne velky dosahnes famozniho zlepseni. Pocitej ale s tim, ze kotouce OZ Zimmermann s deskama Ferodo Performance nebo Ferodo Racing budou mene vadnout pri intenzivnejsim brzdeni.
ja sem pouzival na tyhle kotouce desky OMP racing... stoji polovinu co ty feroda a nemyslim si ze by byly o pulku horsi
jinak jako zdenek...
ted mám kotouče Zimmerman a červený desky PAGID. Taky to hezky brzdí.......sice skřípe, ale to mi neva.

29.05.2007, 20:31 |
FBS ja dával na 528i E39 kotouče ATE s deskama ATE, a šli po 10tkm do kelu. Potom jsem se na BMW klubu dočetl že jak tam nedáš origo BMW nebo Zimmermanny tak se zkroutěj. Bohužel jsem to poznal na vlastní kůži a šlo to pocítit i v peněžence, takže ted tam mam pár dní nový Zimmermanny a dobrej pocit že už nebudu platit brzdy 2x...
Tak jsem koupil desky a kotouce TRW, tak uvidime :o)
Jeste se zeptam, jaka nej brzdovka se da dat? Je to tezky auto co nejaky vykon ma, predepsanou mam DOT 4+, poradi nekdo neco?
Zatim jsem nasel toto...
[ Link ]
hele Higgi tam narval Bremba z 745i BMW nebo tak něco + kotouče má k tomu komplet výkresy apod ... ty brzdiče koupíš za 6000 + kotouče za 3000 + výroba těch redukcí to nebude drahý a brzdí to asi 20x víc ...
Sorry já si to spletl s RX-7 ...