Navštíveno 819x

vím že se to tu už probíralo ale i přesto, má jedno z těchto zařízení význam i pro TDI motor VW? jde jak pro zlepšení díry tak pro zlepšení zvukového projevu?
pop-off zadnej vyznam, naopak pri jeho cinnosti by lehlo turbo a motoru zase nejakej ten pretlak tolik nevadi
blow-off udela sice zvukovej efekt, ale diru spis zhorsi
takhle mi to stčídíky. a není někde link kde se dá sehnat? myslím přímo na TDi?
na tdi je to jen chytak na prachy a je to kravina

28.05.2007, 11:47 |
aTTim kdyby sis radsi koupil novy gumy vykaslal se na takovy veci jako blowoff na ropaka...
maj to v jakémkoliv tuningu za 6tis ale opravdu je to blbost......Jinak sičááákům zdar:-)
uz se to tu resilo snad 100x a nema to cenu ba naopak
Že já kráva někomu něco slíbím. a pak vypadám jako kráva. pro mě to není. od ropizace prostě nějaký zběsilosti čekat nemůžu a ani je nečekám. Je to pro místního matadora se sharanem. Už oddělal dva motory jak furt s něčím eperimentuje. naposledy mu to kdosi čipnul asi za dvojku. tak teď zjistil že by mohlo být něco nového. mimochodem., kdybych to chtěl já tak už to tam mám :-) Na gumách pracuju. Zkusím teda nové....
ne ne ne pouzij vyhledavac a budes mit jasno proc tenhle ventil na TDi proste ne
čoveče já ho tam dal a kromě zvukového efektu to nic nedělá ale to si přečteš na jakym koliv foru... je to jen na parádu ale hřebečky navíc nedostaneš...