Navštíveno 1071x

co rikate na tento bodykit?
[ Link ] ale nejni uplne hotovej

27.05.2007, 21:02 |
Fipo líbí

27.05.2007, 21:37 |
Duduš luxus.je to krasa
vypadá to pěkně,ale na takové auto bych to nedal ani zadarmo
kulatý auto a hranatej bodykit = prasečina ...

27.05.2007, 22:48 |
Lefi Nejhezčí jsou ty kola,ale je to zajimavý
me se libi predek ale ty zadni lemy mi tam nesedi
jako marauder... skoda te hrany...

28.05.2007, 00:14 |
kucik jako vypadá to luxusně jen by mě zajímalo z čeho to dělali.Nejdřív to vše vykytují a pak to sundali a dělali z laminátu?-na laminát to moc nevypadá a taky by byla asi blbost nejdřív to vše vyhladit a pakj dělat znovu z laminátu.ten by přece nebyl tak hladký jak tzo měli.
je to Supra takze krasny.-)
já tam z laminátu nic nevidím normálně navařený plechy pak možná laminát a pak kit a pokud to použili jako kopito tak nechápu proč by to nemělo bejt pak hladký, kajak když vyloupnou z formy je taky hladkej a nikdo se tomu nediví ...

28.05.2007, 09:02 |
kucik Jo jenže kajak dávají do formy a ty blatníky dělali zvrchu,takže kolem formy,takže tam nemohli dát ten gelcoat,kterým se vytírá forma,aby to bylo právě hladký.Jestli je to na tom odkazu chronolgicky seřazeno,tak je právě vidět,že ten blatník nejdřív udělali a pak ho sundali a dělali znova,proto mi to přijde divný.Normálně se snad udělá laminát a pak se kituje ne.
kucik ... nevim, ale na fotkach vidim jen negativni formy, u kterych se laminuje dovnitr...
pripomina mi to RX7 FD od VeilSide
kucik: jako nejak te nechapu, dela normalni kopyto a to se nanasi na hlaky povrch, pak to odloupne a ma formu na dalsi vyrobky
super kola a cely projekt taky povedeny :)
me se to nelibi, protoze to auto je v serii krasne kulaty a obly, ty desny hrany ktery tam udelaly to uplne rozbily...
Tohle neni auto na ktery by se mi tenhle styl rozsireni libil, myslim ze mnohem lip by vypadalo takovy to sroubovaci obly rozsireni jako davaji treba na porsche....
Takze jako Marauder-
hmm to je super. kolik si do toho auta uz nasoupal penez?
for h.o.n.z.a. - Ty si jako myslíš, že to je jeho jo ? :o)))
Pekny a hodne hodin prace...originalita
joj laminat na diry v plechu, vubec to nebude praskat ani hnít :)))