Navštíveno 913x

21.05.2007, 08:43 |
meris Chceme nechat namontovat do auta zamykani radici paky. Mate nejaky zkusenosti jake nechat namontovat? Popripade kde v Praze?
nevím jestli to má smysl viděl jsem nějaký klip jak to jednoduše dokážou odemknou

21.05.2007, 13:25 |
michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2007-05-21 13:26:15
ma to smysl, mas pak slevu na pojisteni :)
a psychika majitele vozu zpusobi ze se tolik neboji odcizeni, ajko kdyz zamek radicky nema...

21.05.2007, 18:45 |
mourl už se to ta řešilo cca před 2měsíci :-) hledej šmudlo
do jakýho auta by to mělo být?

21.05.2007, 21:17 |
meris | Upraveno: 2007-05-21 21:19:16
Myslim,ze i nejaky procento zlodeju to odradi.
MARA: Peugeot 307.

21.05.2007, 21:20 |
meris Jinak uvazuji jeste o vypiskovani VINu na skla.
ty nemáš superzamykaní?:-) Podle zkušeností co mám já, tak vždycky skončili u řadící páky a neodjeli s tím. Problém je, že to zjistí úplně naposled, protože to není vidět...takže nový zámky a podobně..
no urcite to nekoho odradí, ti chytrejsí odpojí v motoru tahla, daj tam za 3 a dojedou kam potrebujou. ve vetsine pripadu je piskovaní taky na prd. druhej den je to rozebrany a vinka na sklech vybrousený flexou. videl sem takhle spoustu ND.... vetsinou se vozily po čtvrtkách. jediny co podle me je k necemu je satelitní vyhledavaní.
na jednu stanu jsem rad, ze tohle nemusim tak prozivat, protože kdo by si daval takovou praci s 8 let starym pekáčem:-)))))

22.05.2007, 22:53 |
meris Satelitni vyhledavani je taky varianta. Ale ted me konkretne zajima to zamykani rychlosti.
boze ted to vidim...zamikani...se divim,ze jsem udelal maturitu :-(
no narovinu? je to tak jak pise scream... a tekutej dusik pod auto a kopnuti ze zadni sedacky atd ad... sice to zlomis ale s autem odjedes... a nebo najedes na hanger atd atd
je pravda ze je to zpomalujici...
Luke: jo, pokud nemas lankovy razení:-)))) jako vsechnykoncerny a buh vi co jeste

23.05.2007, 10:05 |
meris Diky za nazory.
Hele já to s tím superzamykáním myslel vážně! Prý není jednoduchý s tím odjet, odpojuje mi to i kliky:-) Slyšel sem o borcovi, kterej se do toho zamčel v garáži a našli ho až ráno...:-)

23.05.2007, 16:56 |
meris A vic info nemas?
info o čem? To je výbava peugeotu, já to měl v základu, ale mám cc sport. Nevím kam všude to rvou, ale za příplatek určitě všude.
kamil> super zamykani myslis to ze ze vnitr nejdou odemknout dvere? takze jedina cesta ven a teda i dovnitr je pres rozmlaceny okno? tak to mam ja u forda... akorad ze me to teda nezamyka radicku, jen to odpojuje kliky dveri...

24.05.2007, 20:40 |
meris aha...tak tohle nemame...mame jenom automaticky zamykani pri rozjeti auta.
nene, řadičku sem myslel u jinýho auta. Kliky ani zámek..jedině přes okno. A prý i elektrika nefunguje, je to volitelný na klíčích. Nevím do jaký míry to jde obejít, ale aspoň tam ten mamlas musí lézt oknem a v případě cc, mu to moc nezávidím:-)