Navštíveno 865x

Jedu si dneska zkontrolovat jak se pokracuje s motorem do brouka (uz se na ten masakr tesim) a co cestou nepotkam... porusil sem asi deset predpisu jen abyhc mu mohl byt co nejdele na blizku... lidi uz ju parkrat videl ale nikdy nejel s ni zaroven... to zrychleni je neuveritelny a ten zvoucek... mnamky... tak nejak takhle bude jezdit pak brouk ;-)
damy a panove Carrera GT...

hehe, pekny
ted kamarad potkal na dalnici na podvalu Shelby GT 500, Eleanor... To je taky nadhera, vezla to CZ odtahovka, takze si asi nekdo udelal peknou radost :o)))
jinak OT... ja tu nokiu N90 miluju

tady sem sepovesil za kamion a najel vedle... mrkl na me a ja mu ukazal at jede, mavl na podekovani a proste zas na chvilu zmizel... masakr

a jeste jedna fotka pri odbocovani do objizdky... mel tam co delat ;-)

14.05.2007, 23:43 |
Pepe A nejlepsi je, ze podle znacky ten frajer nema povinny ruceni a zrejme ani havarijku...
pepe: jak jsi to poznal? :o))

15.05.2007, 01:46 |
Pepe Protoze ma (pravdepodobne) nemeckou kratkodobou znacku platnou jen na uzemi Nemecka (podle toho zluteho pruhu vpravo). Mezinarodni musi byt cervena.
Taky jsem si to s takovouhle znackou mastil po Cechach a nastesti to zjistil az zpetne...

15.05.2007, 07:39 |
Alííí A navíc nemá ani CZ STK a emise...!
;o)
Hold kdo by takovemu autiku odolal.
asi nějaká socka. povinný nemá, zadní sedačky nemá. prostě auto pro chudáky :-)... chci být takhle chudý
ja chci taky takovy auto pro chudaky :o)
L-J: Teď tu s tím machuješ co woe??? A když jsem ti říkal, že jsme ji tam viděl vě čtvrtek nebo kdy to bylo tak jsi tvrdil jaká je to nuda... :-P
Ale jinak super autíko...A stejně jako píďa

15.05.2007, 08:33 |
Mosťa Včera jsem tuhle mrchu potkal i v našm hlavním městě Valašska (Vsetín). Když jsem to viděl v pohybu a slyšel, málem jsem si stříknul do trenek. Taky bych chtěl mít nuzný plat brankáře hokejové reprezentace :-))))
Ja bych to nechtel. Se kouknete ma to uz skoro kazdej looser. :-D
ta carrera mi tu včera stála v práci pod oknem... zaparkovaná v Praze u Hiltonu... taky jsem na to chvíli čučel :-)

15.05.2007, 09:26 |
clown v republice jich je asi 7 ... hold jsme chudej narod ..
btw .. tohle neni auto na muziku ... :o)

15.05.2007, 09:53 |
Zbyna taky neco pridam, ale to je foceny v zahranici..

15.05.2007, 09:55 |
Zbyna

15.05.2007, 09:55 |
Zbyna no a tady uz je muj :-))

clown: no oficialni cisla hovori zatim o rech... tohle je tedy ctvrta...
spooky: nuda je zes to videl ty a ze (podle tebe) to ma normos nemeckou znacku a ono ejhle :-P :-)
Zbyna: wobycejnej boxter? no pravda je ze v garazi by mi asi vedle brouka na zaplneni mista mozna stacil ;-)
taky moc nechápu co je myšleno tím boxterem..
jinak GT je můj sen (víkendový auto:-D)
to L-J:jestli to jsou fotky za jízdy,tak to ta N90 i mě překvapuje :-)
jj je to foceny od rychlosti 40km/h ( ta odbocka) po kilo/h s prednim sloupkem

16.05.2007, 10:45 |
Kovi. takhle foti i muj SE K790i za polovicni cenu nez ta Nokie :-P
to Kovi. : ale tadle N90 byla za poloviční cenu SE K790i :-PP

16.05.2007, 14:44 |
Kovi. jo,čorky bejvaj levný :-PPP
Zbyna neni to fotcenu u vidne???
Nejak je me to povedomi ta dalnica ;-)
Kovi.:pokud umis corky s komplet krabici prislusenstvi a zarucakem za ctvrtinu ceny tak je beru. Jestli ne tak prestan delat vazne debilni fory zvlast na tak zavedeny cleny fora jao je HERO...

17.05.2007, 08:13 |
Kovi. novy telefon se zarukou a za 1/4tinu ceny? na tom mi opravdu neco nesedi :-) ze by vsichni prodejci meli 300% rabat? :D

17.05.2007, 08:15 |
Kovi. pulů minuty jsem hledal a nasel jsem nejlevnejsi za 10 990 takze mi chces namluvit ze koupil novou,nekradenou s krabici plnou zarukou za 2747,- ? :D dlouho jsem se po ránu tak nepobavil
Se mi libi, jak vzdycky pri zmince o HEROvych telefonech hned vyskakuje Luke-Jeep. Myslim, ze by sis to nemel tak brat :-)
Jinak podotykam, ze je mi uplne jedno, co ma kdo za telefon a kolik za nej dal a omlouvam se za OT, jen me to pobavilo.
kdo rikal novej?
myc:jj je to kamarad a ja na tomhle webu fakt nemam rad narazky o kradezich atd... nekdo je tady tejden a bude soudit nekoho? mozna ze tady to bylo mysleno ze srandy, ale je to furt dokola a pokud te bavi kdyz se nekdo nekoh zastane tak se koukej dal na moje prispevky protoze lidi ktery znam se budu zastavat dal
Nevím co se tady řeší..aji kdyby to byla čorka tak co..Kdyby je tady hero nasázel za ty love co je nechal Lukemu tak by se tady o ně pralo celé forum:-))

18.05.2007, 08:07 |
Kovi. ja rikal ze byly kradeny? ted jsem se koukal a N90 ma jen 2mpix :-P
16/05/2007 14:44 Kovi.
jo,čorky bejvaj levný :-PPP
jasny ze ma je dva megapixly... ale kazdej fotograf ti rekne ze fotak dela optika...
sakryš,takových mýtu je tady kolem mě :-D
to L-J: díky za odepsání Kovimu.
to Kovi. : zajímalo by mě jak by se ti líbilo,když bych já jako první napsal tobě,že K790 mají jenom zlodějíčci ;-)