Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > S2000 - koupit ceramic ci carbon clutch?

o Navštíveno 1214x o
o 13.05.2007, 19:11 | Zemi
Rady, zkusenosti? Kolega spalil na svy AP2 origo tak shani lepsi alternativu. Potrebuju znat cenu a dobu dodani... Clutch kit myslim lamelu s pritlacakem... Mozna bude potreba i setrvak - to dam vedet... Predem diky

o 13.05.2007, 19:31 | H-Honza (M)
heh klasika, ta seriova spojka je fuckt spatna...

Koupil jsem spojku od Spec, komplet pritlacak, lamela, lozisko, mam variantu Spec 2+ kvuli tomu ze vim co to je packova lamela a jak blbe se s tim rozjizdi a popojizdi, takze jsem vzal nejvyssi radu s klasickou kruhovou odpruzenou lamelou, udajne z karbon kevlaru ale to bych rekl je jen jedna strana, ta stycna strana byla normalne keramicka.
Uz tahle spojka je tak na hrane, da se s ni poskakovat v zacpe, ale uz to neni moc prijemny. Cena je kolem 650$ v USA.

Kdyz delat spojku rozhodne i s pritlacakem...

ja jsem sahl po Spec pritlacaku Alu s ocelovou treci plochou, mam na nem cca 3000km, s tim ze sjem se svezl v mostu, byl nekolikrat v sosonovy, a sem tam ji dost hrube pouzivam k utrzeni auta do smyku, a nic se mi nezkroutilo, zadny srouby nepopraskaly - jak mi bylo predhazovano na ruznych forech a jsem maximalne spokojenej
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3233 sekund.