Navštíveno 968x

muzete mi nekdo vysvetlit jak mam nacpat podlozky pod kola pokud mam stefty :) to se prodluzuje jako jak? jen info... nechystam se vytahovat blatniky, ale zajima mi to z ciste teoretickeho hlediska... srouby se koupej delsi, ale co ze steftama? :)
i stefty se daji koupit delsi a nrmalne se vymeni (aspon to taky bylo u chryslera voyagera...) pokud je to u jinych aut jinak prosim o opravu
[ Link ] da se to resit takovyma podlozkama(napr.)
LJ> no ja na to prave koukal, mirne sem do nich i mlatil, kdzy sem mel dundany kola a prislo mi ze snad jsou privareny nebo nevim jak to drzi, tak mi pri te prilezitosni napadlo jak se to resi s podlozkama..
antonio> jo to je husty napad, to by mi nenapadlo a pritom to vypada na dost rozumny reseni. tznm ze ty sourby co drzi podlozky jsou v rovine, ze se to neplete tem kolum, kdyz je na to das jo

04.05.2007, 18:11 |
hoff U forda stefty a jsou namackle-nalisovane na tisicihran. Takze sundat nabu/buben a vyklepnout, naklepat/nalisovat delsi. Ja to lisoval dotahovanim matky pres vysokou podlozku a pohoda uz 2roky. Asi tak strucne :-)

04.05.2007, 19:59 |
clown no a auta roku 94 asi nehorzi je vyklepnout .. tomu neverim ,,
ale michale jestli si to chces zkus je tu naprava ze Sierry 92 .. takze to bude stejne vomrd

04.05.2007, 20:52 |
hoff Clown: mam r.94 a slo to dobre! 1,5kg kladivo-zadnej velkej ruskej nastroj :-) a na predku bez sundani - v jedne pozici po pootoceni je tam misto na vyndani. Cepy a loziska v poho - to bylo horsi menit kotouce! Prace na jedno odpoledne i s kafickem. . .
jj, kamarad to delal na 93ce a v poho...
jen je dobry na ten sroub dat matku kdyz do nej mlatis ;o)
a co přidělat podložku matkama ke šteftům a kola šroubama do podložek ? rozhodně levnější než měnit štefty ...
Mar: levnejsi? Dlouhy stefty na auto vyjdou na 800,-, tyhle spesl podlozky jsou o dost drazsi a stejne musis koupit jednu sadu sroubu...

05.05.2007, 12:21 |
MarauderZ28 | Upraveno: 2007-05-05 12:23:02
dlouhý štefty jsou daleko víc namáhaný na střih a tyhle "spešl" podložky nejsou o nic moc dražší maj jen o 5 závitů s dírama navíc oproti průchozím, sám to takhle na autě mám a neš se prcat s výměnou šteftů která rozhodně není o nějakým vyklepnutí stávajícího šteftu, ale jeho vylisování tak mám podložky jak sem popisoval a jejich instalace trvala 20 minut ... sada šroubů vyjde na 300 Kč ...