Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Oprava ALU okoli brno

o Navštíveno 863x o
o 04.05.2007, 13:19 | bobes
Ahoj dnes jsem si pocuchal kolo na predku a docela dost,nevíte o někom kdo spravuje alu a dava do pudodního stavu.Měl jsem kontakt na nějaky borce v černovicích v brně co to dělaly ale číslo bylo ve starým telefonu,smula?nevite o někom ?

o 04.05.2007, 13:44 | Collin
Čeká mě to stejný a budu to dávat v Brně do černovic na Hájeckou 17.
Mám tam známého říkal že to dělají.
autohorak.cz
o 04.05.2007, 15:04 | .mycTD
me to rovnal diskservis v Malomericich a spokojenost.
o 04.05.2007, 15:16 | Luke-Jeep
jj ti sou dost dobri... delali tam mojemu kolegovi...
o 05.05.2007, 12:21 | mladej
kamarádovi dělají v diskservisu kola na caravellu. Chlapík vypadal že umí ještě jsem ty kola ale neviděl.
o 05.05.2007, 20:08 | FBS
vim kdo zaručeně umí,není to o tom jen osoustružit do hladka, ale dovařovat, tzn rovnat bez ubytku materiálu, hraje si s tim, vozim k němu všechny kola, umí. Je na Vídeňské v areálu asi 300m za Futurem dál na Vídeň
Miloš 775606439
o 09.05.2007, 09:00 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
Aluservis Brno.....jsou v areálu Jereš Transport..je to když jedeš od Vankovky směrem k BVV tak na křižovatce co je Rondo se dáš doleva a cca po 1km je žlutý objekt Jereš (JEREX) Transport (naproti přes ulici je tuším nějaké fotbalové hřiště)...tam maj ve dvoře pronajatou dílnu ty z Aluservisu. Nejsou to jen překupníci,ale přímo tam to rovnají.
Já jsem tam nechal rovnat už strašně moc kol a vždy naprostá spokojenost.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3625 sekund.