Navštíveno 3279x

zdar, moc se mi líbí tenhle top chop brouka? vím, že jsou z Prahy,ale víc ne... zajímalo by mne kdo snižoval střechu, která firma a co to stálo...
díky za každý info.

02.05.2007, 23:08 |
m1tv
Já nevím ale haldu brouků má na triku Autodílna Procházka Blansko..On dělá Brouky snad do celého světa:-)
nedelal to prochazka... podle me tihle brouci sou zpraseni... teda ten cervenej min... ten cernej to je uplna hruza
jiank delalo se to u Prahy v Kuří... broukservis
[ Link ] není za co ;-)
umi ale penezma dost mimo

02.05.2007, 23:42 |
m1tv
koukal sem na ně v praze je to těch dvou vocasů dj. uwa a lucaso, ten šedej je humus

03.05.2007, 00:22 |
koren
díky, ten poslední nemá chybu, jen by mě s takvou upravou policajti sežrali:-(

03.05.2007, 10:45 |
htd je to odflakle jak prase:) ale oni si mysli ze te je nice, jeste ze tam maji proklate silne motory 1200ccm a veteranske SPZ:)
jinak cena cca 650tis. je out.

03.05.2007, 10:47 |
htd ad. posledni uprava, u nas takovy jezdi jen ma blatniky dodelany z lamina ala motorka a pekne. je k videni v Blansku
Blansko a okolí je na brouky bohatý kraj ...
HTD mám dojem že ted už tam má normální blatníky je to ten vínovej ne??
Akord: jen zadni... predek ma porad odkrytej

03.05.2007, 17:03 |
htd Akordýsek: ona ho nabrala salina v Brne:( takze zadek zatim ma normalni a predek porad jako moto.
Neni to tenhle?

2HTD:
1200 je náhodu super motor a dá sě moc hezky vyladit,ale je pravdu že V6 nebo V8 to není...
650tis? Kolik?????? to snad ne? to je teda hrozná morda...
to se s tím poperu sám, repsektivě pár mých známých - ferdů mravenců :-)
ehm no HTD asi myslel ze je to dost slaby na to na co si ty auta hrajou... myslim si ze HTD jakozto broukar nepreferuje V8 proti flat4 ;-)
jinak flat4 rulezz ;-)

04.05.2007, 11:54 |
koren no kdyz uz jsme u toho,co se da nacpat rozumne za motor do brouka?
koren: Smallblock 5.7 V8 klidně
barbari...
da se postavit z brouciho motoru temer cokoliv... proc davat jinej??
Ja tedka savim moturek na cca 150 koni a zustane tam original block...
kamarad zacal stavet 3litr boxer taky brouciho typu a tambude podle ocekavani neco prez 260koni...a pak se da jeste pridat turbo :-) na co big block?

04.05.2007, 13:11 |
RedBaron | Upraveno: 2007-05-04 13:14:28
Luke-Jeep: Protože stojí pár šlupek, má už v sérii daleko větší výkon, než na kterej ty budeš ladit a nedoladíš, to samý krouťák, nepotřebuje turbo, má výbornej zvuk a tuning díly jsou na něj hodně dostupný a je jich mrak. Nevýhodou bude určitě hmotnost, o tom se nebavím.
Na co BigBlock? Vždyť broučí motory pocháze původně od Porsche, tak proč tam nedat třeba 3,0 6vál z 911? Cena tak kolem 70tis a výkonu na rozdávání...
Do brouka jedine boxer a nic jineho. Brouk s jinejma motorama pak neni srdcem Brouk. A big block bych tam urcite nerval.
Redbaron: is byla by to svatokradez... jako martin924 & Skid TDi
Flat4 je proste flat4 ze Luku. :-D

04.05.2007, 17:56 |
koren a nedal by se tam nacpat jinej boxer, napada me treba stara alfa...
jo rvou tam aji ze subaru, ale proc obevovat objevene? za par korun se da poskladat supr motor na broucim zakladu... turbo kity atd atd
když do brouka tak Ferdinanda do Ferdinanda :-) brouk není "sprinter" tedy srdcem ne...
u brouka mi jako u jediného auta... nevadilo, že jedu relativně "pomalu" jepravdu, že po dálnici 160km/hod mělo pořádnej respekt se zvukem co umí:-)
Brouk od jakživa byla věc životního stylu a pohody... nemusí mít 200koní a víc aby měl respekt...
to je Osobnost, byl a bude:-)

05.05.2007, 03:06 |
koren OK,jasny...
tak se zeptam jinak:-)jak do toho naimplementovat neco okolo 150 poniku?podminkou je co nejlevneji-proto jsem se ptal na tu alfu...
sehnat blok 1600 nasroubovat "dvoulitr" pisty valce, dvojity webbery, ostrou vacku a pri trose snahy to tam mas a zadny experimenty...
a na kolik ta trochu snahy vyjde ? na 50 ? :o)
tak nejak... aspon u me... zvyseni weekonu z 50 na 150 koni... (odhadem)

05.05.2007, 13:37 |
MarauderZ28 | Upraveno: 2007-05-05 13:37:27
hmm vidíš a za 50000 má bigblok s 450 HP+ :o) to jen jako zajímavost ...
jj mam rad ty motory... ale do brouka? to je jako bys dal 1,8T do chryslera. proste svatokrádež

06.05.2007, 17:51 |
koren jeste neco pridam,pro ty co nevidely/neznaj...
[ Link ]