Navštíveno 1062x

A prej je to náročný :-))))) Naprosta pohodicka, prace na cca 6-8 hodin. Moje prvni leštění, snad se dopracuju k lepsimu casu s jeste lepsim vysledkem ;-))

foceno ted pozde večer takze uz není moc videt ten lesk :-(

30.04.2007, 21:37 |
Tichy njn takhle rovny plochy jsou celkem v pohode to je fakt...
Tichy: prece si jako prvni pokus nedam neco slozityho :-)))

30.04.2007, 21:38 |
filip146 | Upraveno: 2007-04-30 21:39:09
a ještě voní po citróóónu :-))
fakt sis vybral moc jednoduchej tvar
midi34: a co si ty lestil jako prvni ?? ukaz foto, kdyz je to tak moc jednoduchy ;o)
foto bohužel nemám ,byl to nerez kryt na baterku-takže plocha a bylo to docela jednoduchý
myslim ze tohle mi dobre ohodnoti jen ti co ty kola videli v realu, byly cely opiskovany a to ne moc jemne, takze drbacka to srovnat, otazka lesteni je chvilka ale dostat je do dokonale roviny aby se to dalo lestit byl docela orisek.
Navic si myslim ze jako prvni pokus by urcite moc lidi nedelalo kdovi jak slozity tvary

30.04.2007, 22:19 |
petis BMW: moc pěkný.
midi: ale nerez není hliník:-))))
holt se musim smirit s tim ze lesteni je brnkacka kterou zvladne kazdej a vlastne sem neudelal nic tak slozityho i kdyz to byl muj prvni pokus

30.04.2007, 22:27 |
ivls pěkný - mě se moc líbí
o.k. asi si to moc bereš nechtěl jsem tě nas...., ptal ses na moje první tak jsem ti napsal po pravdě,mimochodem jsem si rozdílu vědom,jinak první hliníkový byla hlava -kanály tak vím o co go ,prostě složitější tvar by nebyl tak rychle jen to nic víc jsem tím nemyslel
velice pěná práce i kdyby na podesátý

30.04.2007, 23:30 |
imax pekny a ted jeste vnitrek :)
imax: ten delat nebudu, majitel si to uz nastrikal stribrnou perleti
ja chci taky :) ale bojim se ze je znicim ty kola :( mam je totiz uplne novy a bojim,bojim se do toho pustit,aby to pak nebyla hruza :(
a cim si to delal
díky
tvar netvar, je to paráda, sám bych se do toho nepustil
krasa a je jedno na kolikatej pokus... obdivuju, ze se do toho nekdo odhodla

01.05.2007, 10:26 |
Tichy BMW_318iS: me spis na zacatku prislo jako, ze ty delas z lesteni uplnou brnkacku. Neco v tom stylu jako, ze nechapes co je na tom tak tezkyho..Uz jsem par veci lestil tak vim jaky to je..Ta priprava je hnus.
Tichy: jj priprava je horsi, aly kdyby nebyli opiskovany tak je to mnohem jednodussi, delal jsem pak jeste nejaky dalsi veci a to byla mnohem jednoduzsi vec. Kazdopadne porad obdivuju lidi co co timhle zivi, ja bych to teda urcite nedelal

01.05.2007, 12:53 |
R.I.S Pěkná prácička vážně jo. Musím souhlasit s tím že leštění je pohoda, ale ta příprava to je děs. Dělám teď kamošovi věci na motorku část už mám teď jen zadní stupačky, ale ty sou nejhorší. Jakmile je ten zasranej lak dole tak to de pak už celkem good. Ale jakmile je tam nějakej škrabanec tak se stím drbeš jakou dobu než to srovnáš takže pokud byly nahrubo opiskovany sis musel fakt máknout aspoň že je to rovina. Souhlas s ostatníma že i kdyby to bylo na po10 tak super pochopí koho ještě dva dny bolely ruky z leštění :-)))))

01.05.2007, 19:26 |
dewar no kvalita fotky nic,moc,tak neni poznat jak to vypadá ve skutečnosti.Tohle je pohodička,vibračka a smirk a pak filc a je to za chvilku hotový,měl jsi se ukázat na tom vnitřku :-))))) a změnil by jsi názor že leštění je pohoda
filc nepouzivam, ten lesti uplne nahouby, borec co se tim zabiva uz nekolik let a tak mi presne popisoval postup a doporucil materialy kotouce, pasty atd atd aby to bylo co nejlepsi. A jak rikam, majitel chtel vylestit jen celni plochy a ne vnitrky !!! S kvalitou mas ale pravdu, ale digital nemam takze musi stacit pouze mobil.

01.05.2007, 20:42 |
FBS Hele v tom případě nechápu proč píšeš že je to brnkačka, že to není vůbec náročný, pohodička, prakticky si to asi udělal v polední pauze při hraní playstationu :o), a hned pátej šestej atd příspěvek píšeš že to byl oříšek, drbačka, a obdivuješ lidi co je leštění živí, ty bys to určitě nedělal :o)
Problém byl jen vybrousit ten opiskovany povrch pak už pohoda. Proti tomu jak si mi říkal že to bude problém tak docela sranda. Stačilo jen zajet na správné místo získat tunu informací o postupu leštěni, koupit materiál za 2 tisíce a šlo se na věc. Nedělal bych to proto že nebudu makat celý týden abych vylestil kola na kterých vydělám min peněz v závislosti na stráveném čase.

01.05.2007, 21:13 |
Sodom V každým případě je to mooc hezká práce.Já chtěl leštit límce a nakonec jsem to vzdal.Ale jednou to zkusím taky:-)
tenhle prispevek sem hlavne vlozil kvuli tem par lidem co ty kola videli v realu a rekli mi ze to nevylestim kvuli tomu jak je to opiskovany. Chtel jsem proste dokazat to ze zvladnu udelat to za cim si stojim a ze to zas takovy problem neni. Lidi co se tim zivio na to maj cas a venuju se tomu naplno, ja na to tolik casu nemam a jak sem jiz napsal tak cas ztraveny lestenim je pro me nezaplaceny pac za tolik hodin prace je to pro me spatne zaplacena prace. Takze kdyz lestit tak jen pro sebe nebo pro blizke kamarady, jinak bych to nedelal.
FBS: prakticky meles kraviny, napsal jsem ze me to zabralo 6-8 hodin a ne praci pres poledni pauzu. Vubec me neprekvapil tvuj prispevek, pac jsem s podobnou reakci od tebe cekal protoze si taky byl mezi temi co neverili tomu ze tohle ja sam nekdy vylestim kdyz s lestenim nemam absolutne zadnou zkusenost. A kdyz to dokazu tak stejne neprojevis zadnou chvalu coz me posledni dobou ale vubec neprekvapuje ;-)

01.05.2007, 22:11 |
yethy BMW: A prozradis cim si to teda lestil kdyz ne filcem? Ja sem teda naleste vsech hlinikovych casti motorky pouzival prave filc, jiny postup na lesteni neznam... Da se s tim dosahnout dobreho efektu, ale je fakt,ze ten podklad pod lesteni musi byt dobre pripraveny a to je makacka!
BMW_318iS - nemáš více fotek???
Dva takový hadrovy kotouče, každý trochu z jiného materiálu a dva vosky, zelený středně hrubý a bílý jemný pro vysoký lesk. Filc jsem taky zkoušel ale nebyl jsem spokojen.
Další foto nemám, ale později zase něco přihodím jak udělám další

01.05.2007, 22:54 |
Chris a vylestene kola budes striekat prehliadnym lakom alebo ako?
Reamo - už se to tu řešilo a myslím že vysledek je že se to ničím nestříká!!! žadnym bezbarv.lakem a podobne.. nechá se to tak a potom se to sem tam přeběhne nejakou pastou a hadrou..no a třeba před novou sezonou znovu přeleští kotoučem a pastou..je to tak kluci??
Práci čest...
Ano, tohle je hotové kolo. Čelní plochy jsou jen vyleštěný a zbytek byl předem nastříkaný stříbrnou perletí a pak lakem

02.05.2007, 09:54 |
Katy 2BMW : nebudu to tady cist cely, jen ti reknu: kdyz je to tak lehky tak ti dotlacim moje stredy ju ;)
dekujiiiiiiii :)))))

02.05.2007, 10:04 |
Kapka (M)
pekna prace..akorat nevim proč řešíte jestli je to jednouche nebo ne...vysledek je za 1 ...tak co rešit...mas to pekny...a kdyby ty vnitřky byli na černo..mnamka....

02.05.2007, 22:28 |
yethy bmw: Tak hadrak mam taky na finalni lesteni,ale pouzivam klasicke pasty...Nemas naky link na ty vosky a radeji i ty kotouce?Kdyby sme nahodou mysleli kazdy neco jineho...
nemáš fotku třeba všech 4 spolu???nebo na autí?

06.05.2007, 01:07 |
Chris hmm a to sa neposkrabe.. ked sa to vylestene nestriekne priehladnym lakom abo aspon nejaka ochrana nie?
reamo - musiš se k tem kolum trochu chovat a když se poškrabou tak ten škrabanec vybrousíš a vyleštíš - ale nelakuje se...
Kde koupim finalni lestici pastu ? Potrebuji to na prelesteni jiz lesteneho zesiku. Dik