Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > jak rozdelat palubku fabia

o Navštíveno 1159x o
o 30.04.2007, 14:25 | Collin
chtel bych vymenit pod sviceni budiku. poradíte kde zacit kolik to drží šroubu atd. za kazdou radu a postup děkuji

o 30.04.2007, 15:13 | tommas | Upraveno: 2007-04-30 15:14:49
---
o 30.04.2007, 15:15 | Collin
tommas: Trapárna!!!!
o 30.04.2007, 15:18 | tommas
jsem se prehlid no...:-)))
o 30.04.2007, 16:58 | kasko
Jakou máš výbavu???
zkus www.forum.skodahome.cz. nebo tady je stručný, velmi stručný návod:
1. Vytažení budíků: Před budíky je plast, který demontuješ tahem k sobě. Jde to v pohodě v ruce. Pak tam najdeš dva šroubky TORX 20, ty vyšroubuješ. Pak vezmi malý šroubovák a opatrně zasuň zhora za budíky a lehce páčit. To dělej po celé horní polovině a budíky pomalu pustí. Jen bacha, ať nepraskne plexi (Kdyby prasklo, mám náhradní :)))))) ) Pak musíš strčit ruku za budíky a odpojit kabely, na každé straně je jeden svazek. Ten napravo se demontuje tak, že se musí vycvaknout fialová pojistka a ten nalevo se musí chytit a vytáhnout. Na to příjdeš. Pak jsou budíky už jenom nacvankuné do sebe. Plexi opatrně sundáš, ručičky vytočíš směrem nahoru a PROTI směru hod. ručiček a sundáš folii. A budíky zhruba máš.
2. Spínač světel: Spínaš zatlač směrem od sebe( jakoby dovnitř) a otoč na pozici parkovaček. Pak ho tahem k sobě vytáhneš a zase odpojíš konekory.
3. kontrolky a spínače na středovém panelu se musí opatrně vyloupnout, na to příjdeš za pomocí šroubováku, ale chce to cit.
4. Topení: největší prasárna. Zespoda topení odšroubuješ 2x TORX 20, vycvakneš čelní plast a ovládání topení zatlačíš dovnitř. Pak šikovné ruce, těmy si natošíč topení, a odpojíš kabely a lanka.

Montáž je obrácená.
Pokud bys chtěk, mám doma ovládání topení, můžu předělat do modra nebo do jaké barvy chceš a pošlu ti to komplet. A budíky doma mám taky.
Nejlíp bude, pokud máš zajem, napiš na gimbeam@seznam.cz nebo piš, volej 774355380
o 30.04.2007, 19:48 | Collin
kasko: Díky Moc, ted jsem došel z garáže a povedlo se to udělat. Teda jen část protože jsem zjistil že fábia má ty ledky naletovaný. Je to pro kámoše chtěl by to komplet do červena. Za kolik by to tak bylo?
o 30.04.2007, 19:58 | Collin
kasko: Psal jsem i mail.
o 01.05.2007, 14:43 | kasko
Collin: psal jsem ti mejly,ale nevím, zda přišly :(
o 01.05.2007, 15:06 | Collin | Upraveno: 2007-05-01 15:09:56
kasko: Tak maily už přišly.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3377 sekund.