Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > jak posta dokaze udelat "radost"

o Navštíveno 2177x o
o 28.04.2007, 23:27 | CervinVega
kamarad to sice zabalil dukladne, ale Jim s Bobem nebo u nas Lojza s Pepou to stejne "dokazali" :-/ Greddy Profec na sracky...

foto k příspěvku  od CervinVega

o 28.04.2007, 23:28 | CervinVega
alespon Nismo dual budik prezil...

o 29.04.2007, 00:32 | koren
kokoti,co k tomu dodat...
o 29.04.2007, 00:35 | Thomas | Upraveno: 2007-04-29 00:35:41
Z toho by se člověk posral,to by mě zajímalo ce se s tim dělo...
o 29.04.2007, 08:24 | BRASEL
zdarec joo,nejenom posta i toptranc,posilal sem alu kola zabalene jeste paskou zeleznou,stahnute ,a prislo to rozbalene ajeste stoho sebraly nektere veci ,nechapu jak si to nekdo muze dovolit rozdelat balik ,nebo jej poskodit ,jo urezat ruce .
o 29.04.2007, 13:26 | mk VII | Upraveno: 2007-04-29 13:29:20
:) taky mám snima dobrý zkušenosti,mně přišli nasračky světla,taky se tody řešilo,jsou to kokoti
o 29.04.2007, 13:43 | kucik
jo sou to svině, ale nikdy neházet flintu do žita. Reklamovat a tvrdě do nich,ať to všechno pěkně zaplatěj!!!!
o 29.04.2007, 22:11 | CervinVega
uvidime zejtra, ale vzhledem k tomu, ze tam kamarad nenapsal zadnou cenu, asi 5.te nástupiště :-)
jinak menší progres behem dneska :-)

o 29.04.2007, 22:29 | Martyn
mam na ceste zesik od Jima s Bobem tak to jsem safra zvedavy jestli mi dorazi taky lego:o)
o 30.04.2007, 21:41 | Magic
No jak tak koukám tak jsem měl štěstí, že mi přišel balík v pořádku, ale všichni na mně čuměli divně proč ho rozbaluji přímo na poště, ale po zkušenostech...
o 30.04.2007, 22:21 | CervinVega
tak posta reklamaci prijala statecne, jsem zvedavej, kdy a jak budou plnit (udajne do mesice, asi 4tis)...
o 01.05.2007, 08:07 | mk VII
ja už si rozbaluju uplne vsechno na poste a taky na me koukaj divne a minule jsem se tam i chytl s tou zenskou protoze jsme ji rekl,ze si to chci rozbalit,tak se na me osocila!tak jsme si to rozbalil a OK,ale nikdy unich nevis!a neni to poprvi co mi prisli rozbity veci.
Jednou ty svetla a pak mi prisel spoiler a ten byl taky prasklej,ale ten sem si radsi nechal svarit,protoze jsme na nej cekal asi 2 mesice,tak jsem rikal ze uz nemam nervy se tam snima rozcilovat :)

a tetka mi psal kamos,ze mu prisli rozbyty adaptery na zrcatka zlomeny prahy :( jako mazec no ,co dodat .......jsou to cu..ci
o 01.05.2007, 15:03 | erix7 (K)
take mne sem tam posta nasere, ale zase bych na ni vse nezvaloval. hmm- "kamarad to sice zabalil dukladne" ..... hmmm, nevim.
o 02.05.2007, 09:17 | CervinVega
no mas pravdu, ze to mohl dat jeste do dreveny bednicky a vystrikat pěnou... jako na ČP nemuzu rict krive slovo, vse v pohode, ale tyhle letecky baliky chodej totalne rozm+dany a je malej zazrak, ze zatim vse prezilo... s timhle nekdo musel hodit naferovku na zem, padem z metru asi tezko...
o 05.05.2007, 10:45 | ibizman
jak uz tady zaznelo.... kdyz prijde balik, tak si pro neho prijit na postu a pokud mozno okamzite rozbalit a zkontrolovat v pritomnosti reklamacni pracovnice a hned na miste sepsat zapis o poskozene zasilce... pac kdyz To chces rozbalit pred tim kdo Ti to doveze, tak na to nemas pravo...prvne musis bud podepsat, bo zaplatit dobirku a pak si s tim delej co chces, ale driv se do toho proste nesmis ani podivat... proto si radeji necham vsechno ukladat..... ale taky sem s nima nemel nikdy zadny problem.... navic sem uz sbalil 3 baby co ty baliky vydavali :-)))
o 05.05.2007, 11:55 | kamil306
ibizman: dobrý:-)))
Jinak jestli jste někdy viděli na letišti jak se zachází s kuframa...musí to být to samý..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3638 sekund.