Navštíveno 1401x

Zdravím všechny
Chtěl jsem se zeptat na vaše rady ohledně materiálu který bych měl použít na potažení stropu v autě.Sloupky mám potážené kůží ale na strop mě to příjde hrozně studený.Jestli by jste mohli brát v potaz to že ten materiál potřebuju v černé barvě v interiéru jsou pouze černá a červená díky za rady, názory a nápady
Já se přidám,taky by mě zajímal nějakej dobrej tip:)

27.04.2007, 23:37 |
*DM* Co zkusit flok,ale zase kombinace kůže - flok - no nevím.
Já řeším podlahu,ten origo šedej kober je hnus,nenapadá vás něco???

29.04.2007, 16:44 |
fuki mozem ti poradit latku z nazvom suedine, dobre sa s tym pracuje, robi sa hladka alebo podlepena tenkym molitanom(tu pouzi), na sk sa pouziva velmi casto na calunenie stropu. Kupis to v beznych calunickych potrebach. nevyhoda je ze ju mozes pouzit iba na strop nakolko neni farebne stala na uv luce. Ale na strop je jak stvorena. Jo a cena tak to z hlavy presne neviem ale viem ze som chcel na voyagera 4m a ked mi povedal cenu tak som si kupil rovno 8m podlepenej a 4 metre hladkej :-). je to tusim okolo 150-300 sk bezny meter v sirke 1,4 m ak sa nemylim. a pokial to budes lepit tak klasickym lepidlom ktory funguje ako chemopren , takze natriet obe lepene plochy nechat odvetrat a pritlacit, najlepsie nanasat lepidlo striekecou pistolou a robit strop po castiach napriklad na 3x. vela stastia ;-)
To fuki:
dival jsem se na tu latku a nasel jsem jen kresla a sedacky potazene timto materialem ale nikde ne prodej kdybys mel nejakej odkaz byl bych rad.
jj, taky to čřešim, jak podlahu tak strojp, na tu podlahu mi řikal čalouník že stačí obyč koberec

01.05.2007, 16:37 |
fuki no kde to mas hladat to neviem, v BA je predajna kde to objednaju a je to tu na dalsi den, stav sa v nejakom shope kde maju potrebry pre calunnikov, ak budem mat cas tak zajtra sa stavim v tom u nas a zistim presne ceny a pripadne vcaknem vzorkovnik, mozno maju nejaku pobocku aj v cr, zdar
To Fuki
Já jsem ted v nemecku a serfuju pres PDA takže rychlost užasna a obazovka o uhlopricce 10 cm je taky super ale o víkendu uz budu doma tak snad neco najdu ale myslis ze kdyby neslo jinak,ze bys to mohl u vás koupit a poslat na dobirku .rad bych videl vzornik predem dik za ochotu