Navštíveno 1702x

24.04.2007, 10:52 |
makk prosim vas mozete mi poradit ,kupil som nove kolesa no a ked mi do zadu nastupia ludia tak mi uz aj na mensich jamach suchne blatnik o koleso, co by bolo najlepsie dat nejaky doraz alebo by stacilo vymenit zadne pruziny
prodavaji te dorazy za pak rokun ktere nasroubujes do pruziny. taky jsem to mel...

24.04.2007, 11:20 |
makk antonio to je univerzal ze tie dorazy

24.04.2007, 12:04 |
makk ano seriovej
nebo jiny gumy :) mas tam bud moc vysoky profil nebo moc siroky
jaky mas gukmy a kolikatky kola??

24.04.2007, 18:14 |
makk disky 9x18 pneu 255 35 18
hmm tak to je docela slupicka :) tak gumou to nebude,takze moc velky ET na kolech takze jedina vec dat ty dorazy,stoji to par koruk,ja mam ten samí problem,ale uz jsme to vyresil jinak,nechal jsme si vytahat lemy :)
nebo mozna bude stacit zapentlovat tu hranu,ktera jde dovnitr.
S tema pruzinama nevim jestli si pomuzes,kamos si je dal a stejnak drel.

doufam,ze je to srozumitelný?a jeste jedna vec pokud ji tam vubec mas :)

24.04.2007, 20:23 |
Pinky :-))
super planek

24.04.2007, 20:35 |
makk mk VII v tomto mieste mi to suchne

tak si kup ty dorazy :) skoda znicit gumy ,nebo jezdi radsi sam :)
ikdyz nato tak koukam ty pneul jsou dost vysoky,sice mas nizkej profil ale zase moc siroky takze se stejnak udela vysoky provil
kdyby jsi mel 225/40/18 tak to bude super a pochlub se celym auti,ne :)

24.04.2007, 22:16 |
makk
makk : to se divim,ze to dre na bavci?? :) jinak krasavec,ale mozna bych ho dal zvenku do m-paketu :)
ja mam esco mk VII a mam tam 17" a pohoda,je to divny
dej ty dorazy nebo kup jiny pneu,ne tak siroky,ale nejak to nechapu
unas ma jeden borec taky na bavci 19" a pohoda,akorat on jezdi sam :D a jenom asi 20 km za hodinu aby to neznicil

24.04.2007, 22:29 |
makk pneu mam len tyzden ,a tuto kombinaciu pneu s diskami mi odporucalo viac ludi,ale suchne mi len jedna strana a to ozaj len ten roh
tak to je divny,kdyz jen jedna strana a nemas spatnej tlumic,nebo pruzinu??nech si zmerit za kilo tlumice :) na STK
muze byt prorazenej tlumic nebo tak neco
at si nesjedes spatne nebo neznicis tu pneu je to skoda