Navštíveno 718x

komu jeste dosel tento mail? z info@moravsko.cz
Dobrý den,
dovoluji si Vás kontaktovat ohledně sponzoringu tuning clubu pro sezónu 2007. V sezóně 2006 jsme jezdili s automobilem WV Golf IV, který vyhrál spousty prvních cen u nás, ale i v zahraničí. Na tuto sezónu jsme přestavili automobil zn. Škoda Rapid. Výška tohoto automobilu je 1250 mm, šířka 1980 mm a výkon 400k. Za jakýkoliv finanční dar budeme vděční a proměníme ho na reklamní plochu na tomto automobilu a našich www stránkách. V případě zájmu mě prosím kontaktujte. Můžu zaslat podrobnější informace a foto. Ještě připomenu, že tento automobil je mediálně podporován TV a rádii.
S přátelským pozdravem
No řekl bych že vím o jakýho rapida jde... :-D
Ža by měl výkon jako Rosťa v Corradu s bi-turbem silně pochybuju :o))
Že by měl výkon jako Rosťa v Corradu s bi-turbem silně pochybuju :o))

10.04.2007, 17:31 |
Daryl (A)
Tuner: neni duvod pochybovat ... nerikam ze je to tak a ze nekecaj ale ze to neni nerealny.
aha to bych chtěl postavit auto podle sebe a pak ho polepit celý reklamníma bannerama, třeba Always ... Navíc je nesmysl aby auto polepený reklamama někdo podporoval v médiích to si vzájemně odporuje ...
mno tak zatím ten motor co tam má stračenej to rozhodně mít nebude, třeba má někde schovanej ten nabušenej

10.04.2007, 19:31 |
JR jo prisel mi do firmy taky .....
me to prave zaujaly hodnoty a taktez ta medializace, totiz nevim, ze by to nekde nekdo propagoval v radiu ci TV, vyjma ze to tu bylo 2x ve fotkach na foru jako extrem prevzate z tuningscene
mate něko nejaky foto? sem za tim o tom autě neslyšel :o) takze to s tou medializací nebude tak žhavý :-))

10.04.2007, 20:18 |
Kesam www.tuningscene.cz to je mrda jako krava asi je to on .

10.04.2007, 21:17 |
Corry Kes@m: Tak o tom pochybuju...
O ten z TS asi urcite ne...
je to on,fotka byla v priloze

10.04.2007, 22:02 |
Tony (M)
jj je to ten z TS a jedna se o Adama AK47
Je to tak sice to nepsal a nerozesílal Adam ale pověřil tím jednu osobu která to trošku nešikovně formulovala.
Samo ten výkon není plánován pro tuto sezonu. Jinak 400k je reálných. Nezapomentě že je volný kufr v předu kde se pohodlně další VR6ka vleze no a pak nějaké to turbo. Přední náprava je na to již nachystána.
Jinak auto je již týden pojízné sice nedodělané ale pojízné.
sorry, ale jak může pověřit nějakýho matláka aby rozhlašoval naprostý kraviny ?

11.04.2007, 07:33 |
fredh Proč má zrcátko jen na pravý straně???

11.04.2007, 10:29 |
Stofi fredh : asi proto ze auto je ve fazi strojeni a na levou stranu si muze z mista ridice vykouknout, na pravou blbe :-). Follow the logic...

11.04.2007, 11:39 |
Alííí Jsem zvědavej z čeho budou okna... :o)))

11.04.2007, 11:51 |
Mario okna uz jsou, sklo a plexi

11.04.2007, 12:35 |
Alííí Hmm, myslel jsem si, že se plexi vyhnou... :o(((

11.04.2007, 13:48 |
Syrup nejak mi usel smysl toho "sponzoringu"
to mu dosli prachy nebo co?:-)
třeba je to takový to plexi co se používá v nascaru, hele jinak jak je to se sklama to je někdo vyrobí na míru nebo to nějak vyřežou z těch původních ?
Mar: dle mě buď nově udělané nebo plast, nejsem sklenář, ale myslím, že když do původního skla řízneš, rozletí se
tak tak, naprostej souhlas... do původního skla pořádně nezasáhneš...
skla se dají udělat na zakázku
skla se zkracuji rozbrusovanim, ne rezanim, dela to par firem

12.04.2007, 07:09 |
Mario normalne mu ho sklenar urezal z puvodniho .-) (celni-lepene)
Pokud jste to někdo někdy zkoušel dá se čelní okno bez problémů řezat flexou a pak zabrousit. Je to celkem měký materiál.
predni sklo urcite, protoze je lepene, jednou jsem ho rezal normal flexou, ale bocni se rozbrusuji

18.04.2007, 00:32 |
m-t-s :-))

18.04.2007, 09:19 |
Shr3k Všechna skla jsou ze skla a jsou už zasklená.