Navštíveno 1653x 

Tak jsem se konečně dokopal  k ofocení  kapotky Stila.  Ted už  je dokonce i na autě a dokonce mi ji i nějaký kokot vytunil :-(

28.04.2006, 20:41 | 
Demio mrtě hustý

A tadys nějaký soused - tuner.....
 je to  2 x 5 cm  + 1x 3 cm.... 
...nechápu, nerozumím tomu.. proč to někdo dělá, co to komu přinese???

CARACAS: jo, tohle sem dneska nasel na aute taky. pockej na Petranda, ten ti rekne, ze by to vyryl este vic. lidi jsou fakt zmrdi

ikdyž motivy s lebkama vůbec nemusím, tohle je totalní nářez!!!!!!!! 

peknyyyy
akorat to chtelo premalovat i ty ostrikovace.Pusobi tam rusive.Ne moc,ale kdyz si jich vsimnou i me slepe oci .....     :-/
ale jinak fakt pjeknyyyy

no zpracování pěkný, ale motiv se mi nelíbí a vůbec mi nějak nesedne k tomu autu ...    ale neznám tě, neznám tvůj životní styl, a je to tvoje auto, a jak už bylo mnohoktrát řečeno, každej si dělá auto podle sebe .. :o) 

co to komu prinese?
prece dobrej pocit na dusi, ze jsem nekomu uskodil? co nemam ja, nemuze mit prece nekdo jinej, vitej ve vidlakove = v CR

jako že se mi to ze začátku nelíbilo, tak teď se mi to moc líbí :-)
 Zephyr_Killer: to prej nejsou ostřikovače, ale parkovací světla

Martin82> Parkovacky na haubne?! A 5 cm od celniho skla?! Mluvilo se prece o kapote a ne o svetlech.

29.04.2006, 09:53 | 
Sodom Krásná práce:-) Nechávat na ulici jedině s ochrankou s puškou v ruce,jinak je člověk permanentně na*ranej...

Já nevím moc se mě to nelíbí..Nesedne to k tomu..
Ale jen můj názor..

Zephyr_Killer: sorry, měl jsem těžký den a asi jsem moc nepřemýšlel :-(((

mně se to líbí moc. K takový kapotě by mělo zevnitř hrát něco podobnýho jako Opeth, Tiamat, In The Woods  nebo Cradle of Filth nebo nějakej podobnej nářez. :o))
Super, chválím 

29.04.2006, 13:35 | 
gizmi Pokud neurazim..mohu se zeptat kdo to kde delal a co si rekl? Mam uprostred haubny "vytunenej brutal skrabanec" tak jsem uvazoval o necem podobnem.. Jinak nadhera!!! Me se to libi a moooc!! 

delal to ten co sem ten prispevek dal CARACASS

30.04.2006, 10:12 | 
Kapka (M)
 ocumoval jsem ti to na Vyskove...moc pekne....chvalim..jen tak dal...

TO CARACASS:Položil jsem mašinu a mam pošalovanou helmu...za jak dlouho bys zvádl počmárat ten kastrol???Diky za odpověd a když tak mi napiš na icq..Díky moc...Jinak ta kapota se mi strašně moc páčí a tomu co ti udělal ten škrábanec bych usekl ruku a koule...Práci čest

PISKOTEEK:  tak měsíc, ted máme hodně práce. Napiš mi na icq: 348212590 nebo  zavolej na mobil.