Navštíveno 14528x
17.09.2017, 11:10 |
Kolda Zdarec,
řeší tady někdo ameriky, úpravy, kompresory, atd?
Konkrétně mi jde o Mustanga, pořídil jsem minulý rok nové GT a přemýšlím nad kompresorem, koukal jsem na Roush stage 2-3. U nás jsem zatím koukal, že to dělají jen v Mustangevolution.cz, ale ty jejich ceny mi přijdou dost přehnané, téměř 2x tolik co v USA. Takže pokud se někdo zde tímto zabývá, tak dejte prosím vědět. Díky moc, Honza
Nákup věcí v USA plus doprava plus proclení plus dph plus práce plus záruka a je to ani ne dvojnásobek cifry na netu nalezeného odkazu z USA stránek? To mi nepřijde špatné... nebo čekáš že Ti to někdo namontuje nejlíp za polovic émerické ceny? Nebo neměli by Ti snad vlastně doplatit, za to že Ti to do auta vůbec dají? :-D :-D :-D
Ne, jsou věci a stavy, které fakt nechápu, zřejmě proto, že do toho vidím "z obou stran"...
no nevím jestli si koukal na cenu na Mustangevolution.cz ale tam stojí ten kit 400 tisíc :-D což je fakt hodně
18.09.2017, 08:15 |
luda551 | Upraveno: 2017-09-18 08:16:15
Kolega jezdí do NDR má přes 700hp a vztahuje se na to 2letá záruka;)
Cena vozu 1.5M cena úpravy 1.2M
18.09.2017, 09:33 |
DaveF kit za 400kila ? to bych taky slevu neřešil :-)
Ale prd "hodně"...když je rozumně levný základ - což GT je, kit za 400k není problém, přeci...ani investicí 400k do profi dílů a úpravy "A-Z", která mu posune parametry úplně jinam, se nestane přehodnoceným a nesmyslně drahým autem tolik, jako mnohá jiná už v základu bez úprav, zejména germánské provenience :-D :-D :-D
18.09.2017, 15:30 |
Kolda | Upraveno: 2017-09-18 15:41:11
Ty vole, to jsou za kecy.
Když k tomu nemáš žádnou odpověď, tak co se do toho sereš.
Aby bylo jasno, tak ten kit mají nyní téměř za 400kila, před několika měsíci dělali "akci" a dávali jej o kilo levněji, takže prostor na nějakou slevu tam asi bude.
Jinak představu o dovozu určitě mám, sám vozím cca 20-25 kontejnerů nábytku z Asie ročně. Jinak určitě také víš, že nyní je USD jinde, než byl třeba začátkem roku, u mně se to na zboží také projevilo, jsem schopen nabídnout VO partnerům levněji, takže bych čekal, že se nižší kurz projeví i na těch kitech.
Dále Mustangevolution nemá zrovna u všech mých kamarádů s Mustangy vždy pozitivní reference, takže 400kila klidně dám, ale klidně někomu, na koho budu mít dobré reference a nebute s tím problém, proto jsem se zde také ptal.
Dále germánské auto mám taky 640XD, Mustang je jen na víkendy, takže nyní řeším, zda má smysl vůbec do GT cpát kompresor a pak následně zjistit, že sériové auto bude s tímto výkonem neřiditelné..a nemá smysl raději prodat a koupit Shelby.
Když jsi si na všechno odpověděl, tak proč se vlastně ptáš? :-D Tak příště místo diskuzního fóra zkus cikánku a věštění z dlaně, machře :-D :-D :-D
radek.613: někdo se normálně zeptal, snad není potřeba na něj hned mít blbý kecy.
18.09.2017, 22:58 |
Vencaf | Upraveno: 2017-09-18 22:59:17
.
Blbý kecy o sraní tu má Venco ovšem někdo úplně jiný, pokud jsi si nevšiml....
radek.613 je az neuveritelne co za hovadiny dokazes vyplodit na uplne normalni slusny dotaz.
jestli potrebujes nutne neco ze sebe plodit, bez si psat na xchat.
Radku, je pravda, že na prvotní a slušný dotaz jsi odpověděl tak trochu povýšeně, možná až s pohrdáním.
Bohužel sleduji, že to u tebe začíná být téměř zvykem.
A nemyslím to nijak osobně, jen komentuji, čeho si všímám.
A teď k tématu:
Je tu na fóru někdo, kdo takový kompresor má osazen? Z čiré zvědavosti by mě docela zajímalo, jaká je životnost - ať už se jedná o samotný kompresor, tak i motor po takovéto úpravě.
19.09.2017, 08:30 |
Kolda | Upraveno: 2017-09-19 08:37:06
Hele, já si tohle fórum pamatuji ještě z dob, kdy tady psal Marauder(RIP), Nismopower, atd...a zrovna v diskuzích o amerikách ty topiky měly desítky či i stovky příspěvků. Ať už se mezi sebou někteří hádali, měli jiné názory, člověk se určitě něco podstatného dozvěděl, Marauder to občas proložil kozama svoji starý, takže se člověk i pobavil, byla prdel to číst. Věřím tomu, že na můj dotaz by v té době reagovali normálně, poradili veškeré pro i proti a detailně to rozebrali..
V dnešní době tady na normální dotaz napíše sračky mimo téma akorát CYP radek.613...hele, borče, hoď sem svou fotku, zajímá mne, jak takový pičík jako ty vypadá.
Já tyhle lidi miluju, hele napiš, kde bydlíš, možná se tím Stangem projedu i kdyby to bylo přes celou ČR..jen pro ten pocit, abych Ti mohl poskákat aspoň 5 minut po hlavě:-))
Chtěl jsem i nějak reagovat...ale když vidím tu ukázku zářného intelektu, neskutečné slušnosti a kvalitního vychování majitele jednoho Mustanga, přijde mi, ačkoli je to diskuzní forum, další debata naprosto zbytečná :-D A ano, bývalo to tu mnohem, mnohem lepší, civilizovanější a slušnější, taky na to vzpomínám, nicméně jak vidno, to je všechno minulost a jen vzpomínky....
19.09.2017, 10:54 |
radek.613 | Upraveno: 2017-09-19 10:58:12
19.09.2017, 11:44 |
Kolda panáčku, na hrubý pytel hrubá záplata!
26.09.2017, 15:50 |
gizmi Kolda: té doby je škoda :( Taky jsem sem chodil raději, protože se člověk zasmál a i hodně dozvěděl. Hodně to vše pokazil FB :( Před FB fungovalo i tuning-forum, honda-club a dalších x stránek jinak. Každopádně tím předposledním textem jsi se nechal dobře unést a je to škoda. Radek je nešťastný člověk (má své důvody, o tom žádná) a bohužel to kombinuje s jedovatostí a jistou dávkou všeználství. Máš si ho dát do škatulky "chudák" jako já a nechat to být ;) Nestojí to za to.