Navštíveno 13834x
Zdarec kluci,
znáte někoho kdo umí toto? A cca cena za sadu?
Z docela nepěkných kol jsou krasvci. ( jsem našel na netu toto foto )
dík
07.03.2017, 10:00 |
TROY Dneska jsou v každym kraji aspon dva lepší leštiči jinak na yb najdeš tunu návodu jak leštit :)
Můžu doporučit místního člena s nickem "mishan" - je ze Vsetína.
jj, jsou navody na youtubu, ale asi je to makačka a spoustu výsledků není dle představ. Chce to nějaký správný postup, jak docílit tohoto a také asi nějaké správné pasty a věci k leštění, kotouče atd. Četl jsem, že se často dá udělat chyba a pak to jde špatně opravit, některé pasty se zapečou a nejdou pak setřít. Raději, kdyb byl někdo kdo to zná.
a taky cena kolem 10tis za 4kola. Což je sice hodně, ale práce s tím asi musí být..
já jsem Brno, tak asi pohledám někoho tam..
07.03.2017, 20:15 |
TROY 10k za 4 kola to už máš na strojní leštění
no ty ceny jsou stejné. Ale já chci jen čelní stranu a límec. A to nejde strojně prý udělat. A ručně je to prej dost dřina a cena odpovídá té náročné práci.
Nasel jsem firmu co jen límec dělá za 1500,- kolo bez čelní strany.
podle povrchu co vidím, to vypadá na jemné opískování. Sice se tomu už téměř nevěnuju, ale tohle pokud ti někdo vyleští, jak si přeješ, tak počítej min. 8000,- za sadu, protože s tím je velká jebačka a aby se to zaplatilo, tak nemá smysl to dělat za míň. Něco jsem už naleštil, takže vím, co píšu :-) a resp. jsem potvrdil tvá slova
09.03.2017, 22:59 |
mishan | Upraveno: 2017-03-09 22:59:59
.
14.03.2017, 22:40 |
Kesam To za ty lowe nech radši vyprat taky sem neco nalestil :)