Navštíveno 16081x

máte někdo zkušenosti s podvozkem JOM ? chci snížit T5 cca o 6-8 cm našel jsem tento podvozek .
[ Link ] dá se použít nebo je to nesmysl ? díky za info
nenašel jsem od AP na T5.. nemusím mít stavitelný jde mi pouze o snížení auta.
když se vrátim k tomu JOMU jaký je rozdíl mezi červenou a modrou barvou pružin ?
[ Link ]
Tak radeji nejake kvalitni pruziny a seriove tlumice.
Vykašli se na to, JOM je tvrdej jak blázen, já jezdil rok na Ta Technix a jsem rád že je pryč.. dej pružiny eibach + tlumiče bilstein a bude to ok, eventuálně komplet podvozek od eibachu

26.02.2017, 10:14 |
vrbicek | Upraveno: 2017-02-26 10:18:10
Rozdíl mezi modrým a červeným je v tuhosti, ale ve finále to nepoznad, tlumiče moc netlumí a všechny rány jdou přímo do kastle
Rajdlos: jakou značku pružin bys mi doporučil ? tlumiče mám origo komplet nové cca před půl rokem. díky za vysvětlení na JOM kašlu.
Volil bych Eibach, HR nebo ST Suspension.

26.02.2017, 13:24 |
golfista hanz | Upraveno: 2017-02-26 13:28:51
ted jsem trochu hledal ale když nechám origo tlumiče tak to snižím max o 4cm a to je málo. potřebuju min 6-8cm to co je na fotce je asi o 9cm

Strašný....
co dát radši větší kola
bohužel takhle je to origo..

kiklop32 : kola chci nechat origo 17. no když se mi to povede udělat tak jak je to na ty fotce co je auto naložený budu spokojenej.

27.02.2017, 05:28 |
jok3r ale koukat se na to nedá :D buď pořádný kola a snížit nebo nechat v serii obojí ;)
Je to dodavka, motokaru z toho nikdy neudelas. Za me...nez to na prvnim obrazku, tak radeji urcite nechat serii...
Nech to tak jak to je a dej tam hezký velký kola s nízkoprofilovou gumou.
díky za každý názor ale alu nechám 17" jen to chci dát o kus dolu. co tenhle podvozek ?
[ Link ]
Ostatni ti radi, ale ty stejne jedes svou, tak si to kup a je to...

01.03.2017, 21:32 |
Jozzo TATECHNIX a čiptuning od ABC. Bestoffní kombinace na tvůj kočár ;)
[ Link ]
no jo to jsem celej já...:)) nejspíš koupím jen jiný pružiny. díky všem.
Alespon vi kterou stranou kruhoveho objezdu se jezdi :-)

01.03.2017, 21:54 |
Jozzo Nuda. Kdo se bojí sere v síni. Já vím kterou stranou se jezdí :) Přece tou, kterou chci.
ještě dám ty pružiny aspoň o 3-4cm to chci dolu a budu spokojený.