Navštíveno 13506x

Nevysypal se mi katík,ale vevnitř se celá ta vložka uvolnila,takže to dělá příšernej bordel a rezonance.Po rozříznutí těla katalyzátoru nikde nic zvláštního...Jen ten keramickej knedlík má prostě vůli..Jde to něčím vytmelit? Už mě ze zoufalství napadlo i zkusit nějakej "šamotovej tmel" nebo něco podobnýho...Auto půjde do světa a nechce se mi kupovat novej kat(když tenhle jinak doteď fungoval)...Nemáte někdo zkušenost nebo nápad? V nejhorším koupím nějakej asi UNI novej a připrská se tam.... :-( jinak je to Fabia 1,4 16V /55 (což asi na věci nic nemění)..ačkoliv třeba se někomu z vás někde poflakuje.. :-)
Díky za cokoliv,co by pomohlo...hoří mi termín :-(
Sehnal bych takovej en vatelin,nebo jak se to jmenuje jak se dava zvnitrni strany na dvirka kotlu.

15.12.2016, 17:39 |
bastr zkusil bych sibral bo jak se to jmenuje používáme to při předehřevu trubek a při žíhaní a vydrží to celkem dost teploty

15.12.2016, 17:40 |
bastr
fígl z motorsportu, kde se často rozsypává i kovová vložka je před i za vložku vevařit "mříž" , o kterou se vložka opře a vymezej se vůle, na průměr vymezit vhodným plechem ... hotovo :)
Honza2.016v: Díky..už jsem o něčem takovém přemýšlel...ale napadlo mě tam nabodovat kuličky kolem dokola..mříž se přiznám mě nenapadla.... :-) Díky!