Tady se to už načítá "týden", tak jsem si dovolil založit nové téma.
Pro letošek jsem koupil nové pneu Toyo R888R a zatím jen samá pozitiva. ještě jsem je nezkoušel na vodě, ale na suchu mají čitelnější chování a pozvolnější přechod do smyku než R888.
Díky všem za reakce, zatím si na ně taky zvykám, ale den od dne je to lepší když přijdu do garáže :))
Váhově to není žádná hitparáda, mají 8,8kg což je proti 6kg ATSu znát, ale zas ta sériová guma je lehčí jak semislick R888R. Rozdíl je teda ve finále necelý 2kg takže to se dá na ježdění na srazy a dálky přežít.
cendler: Černá MR2 z Varskou značkou? To jsem netušil, že jsi to Ty tady z fóra, respektive autohifi samolepky jsem si všimnul, ale nevěděl jsem o koho jde :))
Jinak jsem si říkal, že bude úspěchem nebýt mezi japonskou elitou poslední, ale že pojedu všechny MX-5tky krom té s turbem co jela jak splašená jsem nečekal...
Tuner#2 : jojo jsem hned za tebou, to je moje MR2, já to tam jel na projížďku protože vím, že první nebudu, tak jsem to nechtěl huntovat, hlavně minulý rok, jsem tam lítal a svoje Toyo888, jsem tam stáhnul o 2mm(na to že nové mají 6mm) což je celkem drahé hraní na jeden den, lae jinak super den ;-)
Za 14 dní budeme s kamarádama v zeleném pekle, tak držte palce ať technika funguje a hlavně aby nebylo počasí jako tento víkend při tamní 24 hodinovce.
jok3r: Do noci bys klidně pod tím ležet mohl, ale i tak by jsi to nenamontoval. Pístnice jsou tak silné, že neprolezou přes rameno, v předu kvůli odklonům se musí úplně předělat horní uložení tlumiče a vzadu to taky nebude úplně sranda, aby to prošlo miskou na pružinu. S mou precizností a tím, že vše po broušení/vaření a úpravách natírám to bude prostě právě práce na zimu. Navíc teď potřebuju dodělat spotřebáka a rozebrat jeden povoz do šrotu a času moc není :-/
Obdivujem ta,skvely projekt!???????? Da sa niekde blizko Prahy jazdit na okruhu svojim autom?Niesom ziadny zavodnik mam fabiu 3 ale chcel by som to vyskusat:)
Luke: Díky pane. No a na garáž mám čas, protože se statrám jen o jedno auto a ne ještě o podval a Avii co by to tahala :)) Ale bylo by to taky stylový takový furgon ve žluté...
Po delší době jsem uklidil v garáži a od kamaráda si půjčil Nikon D700 + 16-35mm. Mám na zimu dostatek RAWů s čím si hrát, ale je to prostě jiný svět :))
Díky pánové, ale ještě před měsícem jsem tady dělal O2 a nešlo tu pomalu šlapnout na zem co se tu válelo za haldy sundaných krámů :)) Jinak máme na zahradní věci takovou kůlničku 3x3m a vedle ještě jeden barák s půdou - přece si nebudu dělat bordel v garáži že :-D
Mám sklep, jenže ten je totálně plnej zatím :D Musel jsem přestěhovat dřevo z venku kvůli teréním úpravám :) Až se to dořeší ve sklepě, budu vše stěhovat dolů a garáž snad taky trošku vymazlím :) Zatím je to tak nějak napůl sklad, ale už teď vím, že tak jako u tebe to vypadat nebude :D
Dneska jsem byl na slamolu TMRL 32. Parádní trať, škoda že už byla zima a auto začalo fungovat až tak v pátém kole, kdy se gumy trochu ohřáli, takže na ostrých to bylo jedno velké klouzání a opatrnost. I tak jsem zvědaný na výsledky mezi japonskou elitou :-))
Díky. Rozdíl není jen v pístnici, je to plynokapalina s nastaveným útlumem přesně na váhu auta a mou poslední verzi pružin s kterýma jsem Tě vlastně naposled vezl. Na okruhu to až takový rozdíl nebude, ale na rozbité okresce je to zcela jiný level alespoň po tom co jsem se svezl s Eidym v eRku, který je koupil loni. No co budu vyprávět, na jaro 2017 se těším jako malej teď na Vánoce :))
No jsem zvědavej a naprosto chápu tvoje nadšení, já teď přešel pro změnu na HP. :) Ale komplet podvozek s nádobkama, takže si od toho slibuju taky hodně. S Edda Cupem začínáme 25.3.2017 v Mostě na okruhu, myslim, že na tenhle závod je vyjímka na rám, takže bys mohl jet taky. :)
Tak tady nejsou pružiny, které mám vlastního návrhu a na které je teď tlumiče nastaven + nemám externí nádobky s plynem. Jinak je to taky 30tKč a vejš jak vyšitejch ;)