Navštíveno 17862x
Bylo o nás napsáno ve Světe motorů, článek naleznete v tištěné podobě Ojetiny, nebo zde, ukazka naši práce se dělala na vozide MB E211 fotky svícení v praxi přikládáme
15.06.2015, 09:11 |
xenonman | Upraveno: 2015-06-15 09:13:00
foto renovace na MB E211 před renovaci
15.06.2015, 09:12 |
xenonman | Upraveno: 2015-06-15 09:14:04
po renovaci
Když je práce dobře odvedená, tak samochvála nesmrdí!
Hezky
bohužel to není čitelné jak se zmenšilo, celý članek je na naši strance na facebooku www.bixenony.com...
Poklona Dane ;o) ale že fakt umíš víme už léta...
Pekne. Tá póza na ceste má simulovať vesnického vožralu? :-D
si nepoznal srnku v říji? :-)
Nemyslel si spíš srnku v řiti? :-)
15.06.2015, 18:37 |
Alííí Podle me to je redaktor Vaca. Legenda horovickych silnic, kdyz kazdy tyden testuje jine auto... ;-))))
situace má simulovat člověka v potroušeném stavu vracejicí se z restauračního zařizení :-)
17.06.2015, 08:52 |
CRK Potroušeném? Jako že se trousí? :)
jako, že je nalitej :-) a když ho neuvidís tak se vytrousí uplně
Já SM četl a říkal sem si, je to on, není to on. Je to on! :) Až mě začíná pomalu mrzet, že ty xeny na autě nemám :)
...v tom případě si dovolím konstatovat, že se jedná o stav "podroušený".
21.01.2016, 19:53 |
bobeš To si před i po renovaci narazil na stejného vožralého chlápka ?:-)
Chlapek "chodi" pravidelne ze stejne hospody domu ve stejnej cas. Co je na tom divnyho? Jen ho pouzili jako testovaci terc :)
...já to mám podobně, pravidelně potkávám jednoho místního v nepřehledné zatáčce. Má asi 160cm a 40kg. Vždycky, když jede auto, poslušně se zastaví, protože si je vědom, že nejde zrovna rovně. Bohužel realita je taková, že když se pohybuje, je díky setrvačnosti předvídavější, kam se zrovna směřuje, než jeho nestabilní poloha na jednom místě :-)
opet zajimava novinka, ke kazde renovaci - oprave xenon, bixenon, led ci laser svetlometum dostane od nas zakaznik vytistene mereni svitivosti pred a po oprave, dokazeme seridit i laser svetlomety, nova masinka za 100tis
[ Link ]
Takze ty casy, kdys mi serizoval svetla od oka na zdi uz jsou pryc, jo? :)
tak to nevim kdy si u mel byl, ale reglosop mam 8 let, tohle je pekne, ze se rovnou zmeri vykon svetel a vyjede o tom protokol
Hele, to mohlo být tak v roce 2003?
mno tak to už je opravdu hooodně let :-) od té doby se toho malinko změnilo