přesne tak zadní vysouvací křidelko, zatím bohužel nefunguje pracuje se na tom, podběh je odřený od kola, bohužel jsem tam nedal spodní listu plastovou a takhe se to prodřelo, už mám objednaný nový,
Moc pekne auti! Twinturbo je spravna volba, ale proc rovnou nezkusit neco vic nez pouze seriovyho twina z A6tky? Ten motor na to ma, aby vyzdimal kolem 500. Kdyz uz, tak uz! :)
sorry, ale prijde mi to jak video od Besipu z osmdesatych let :) vydrzel jsem asi pul minuty. Taky hlasuju pro par rozumnych fotek misto videa jako je toto.
jo jo beru byl to první nástřel, délka je také moc, děla se druhá verze tak uvidíme, pokud někdo dokaže udělat něco lepšiho, myšleno lépe nahrát sestřihat dejte vědět nebráním se...
jde o obsah, FONT mě opravdu nějak nežere, tzn učel to plní je to jako video pro případný prodej auta, at si někdo uděla přehled co tam je...
AR uděláš to lépe? je ted zase jen nastrel v LQ tzn kvalita bude lepší ve FULL HD, nicméně pokud někdo mysli, že to uděla lépe a dodá tomu lepší šmrnc nebráním se, tohle jde uplně mimo mě...
Za me teda ted pecka, ja rikas, ucel to splni, nadherny auto.. Jen trochu skoda ze pri zaberech interieru neni volant rovne, ale to je prkotina. Palec nahoru
zippe, díky. Volantu jsem si taky všim. Není to do televize, ale je to dobrý:-) Já mám rád třeba videa s akcelerací, kdy je vidět na budíky. Jinak auto máš moc hezký!
Nekdo zde psal, jak nafta neni s5 atd, po 2 dnech jezdeni s original s5 w8, krome zvuku, neshledavam zadnou vyhodu kombinace mesto / dalka na me sviti toto na palubce :) asi jsem divnej, ale s 300ps naftovou me prijde vice legrace
Augi: příští týden jde do vozidla převodovka ze šperou ať ten výkon je k užitku a větší brzdy a jako u všech aut je cena dana co vše tam potencionalni kupec bude chtít nechat, na autě jsou fungující věci, za cca 150 tis, na auto je ještě 1/2 roku záruka a je nebourane
vysvetleni je snadne, auto, ktere ma vykon musi umet i zbrzdit atd,
na auto se dalo to nej za dostupne ceny, odladilo se a pokusim se prodat, kdyz se neproda, nejak me to nepolozi a kdyz ano, je na kazdem co tam bude chtit.
s autem budu chvilku jezdit, tak chci at to funguje, najeto ma 30tis km:)
xenonman: Zrovna mě nemusíš vyprávět, že auto napřed musí mít podvozek a bzdy a až pak motor ;)
Ani nepatřím k těm, co to označí za nudné RSo, ale prostě nechápu proč to chceš prodat a přitom na tom zároveň děláš úpravy. Ale s tím mám obecně problém, někdo holt ty auta střídá a nemá k nim žádný vztah.
Jinak mít vztah znamená podle tebe mít jedno auto 20 let? Já to takhle neberu každé auto mi něco dá, to ze bych se o nej staral špatně už vůbec ne a pohybovat se v autech je třeba je znát a naučit se na nich jinak to skoro dneska nejde. Proto jsem jako jeden z malá tady v CZ udělat facelift z Audi apod dneska už je zase každéj děsně chytré jako to každéj umí apod
věci, které na autě jsou, se dají během 1 pracovního dne vrátit zpět do originálu :-), pokud někdo zavolá a řekně špera je mi k ničemu řeknu ok, vrátím originál převodovku, tzn brzdy, sání, výfuk, čistě teoreticky asi i turbo pak přemapovat a auto bude na cca 300ps vše jak si kdo řekně, tohle už pak připlatková výbava :-) zahrnutá do celkové ceny
xenonman: Nevedel bys, Dane, zda pasuji PRUZINY z Octavie 3 na Octavii 2 ? Shanim prave pruziny z O2 RS a nasel jsem nabidku na pruziny RS3, a nikdo mi zatim nedokazal poradit... :-( Predem diky.
Další fáze už pak, jiná spojka keramika, jiné turbo, vstříky a sekvence a bude :), snížit podvozek, vyztuženi ať se kastle nekrouti a bude to fungující auto :) a 520 ps az :)
Dane ahoj, projektíky super, ale mám dotaz, jestli děláš brzdy i na Chargera SRT (jsou tam nějaký Bremba), určitě bych potřeboval nový destičky a co jsem se ptal, tak to nikdo moc neumí + asi i přední kotouče (auto má najeto cca 50tkm). Nechci tam dávat nějaký plíšky, ale nevím, jestli je potřeba Mopar, nebo klasicka Brembo a dál jak pracný by bylo udělat takovýhle světla - halogeny jsou tu příšerný, tak jezdím radši (zbytečně) na xenony
Ahoj Dane, hele ty jsi dobrej pacient:-) Hele dotaz, to bylo před tím bez rozdělených světel? Na kolik vyšlo to předělat na facelift? Mám scouta 2016 2,0tdi 135kw, a přemejšlím, že bych taky trochu potunil, uměl bys mi s tím pomoct? Díky xSam
A teď vážně, to máš v té RS6? To je neskutečné, ale otázka je k čemu? To musí být o rodný list jen při pomyšlení na plyn. Nevím jestli sleduješ Muldixe, ale teď tam měl něco s poloviční náloží: Youtube video: