Navštíveno 11906x

31.01.2012, 16:30 |
Lyssy Rozebíral z vás někdo palubovku? mám namysli tu část, kde jsou budíky. Rád bych, jestli sem dáte někdo fotky. Předem dík

31.01.2012, 16:42 |
sotek Určitě na škodaforu bude návod, ale stručně:
Vyndat prostřední průduchy na vzduch.
Vyndat záslepky kolem vypínačů, a pod krytkou na PC, tam je asi celkem 5 šroubků. Pak už by měl jít štít odklopit, odpojíš vypínače, náhon tachometru a konektory do budíků. Možná Ti pomůže odpojit i náhon od převodovky aby sis o pár cm pomohl a strčil tam ruku.

31.01.2012, 16:45 |
sotek Od strany 3 je rozmístění šroubků. Pak už na to přijdeš co a jak.
[ Link ]

31.01.2012, 17:57 |
Lyssy děkuji
Rozdělávali jsme ju s Dodem. A pokud ju chceš mít v původním stavu i nadále tak ji rozhodně nerozdělávej !! :D
ja doporucuju spustit si volantovou tyc,pak se ti stit urcite lip vytahne. a nevim proc by pak nemela jit do puvodniho stavu?:) jen to nechce rvat pres volant a plasty kolem volantu.

31.01.2012, 19:28 |
Lyssy No je nakonec venku po pár minutách...myslím, že dovnitř půjde hůř a bude to na dýl, ale snad si poradím

31.01.2012, 19:39 |
gizmi co na tom opravujes? Precijen dneska filcka ma hodnotu par tisicovek a vetsina z nich funguje dokud jezdi a ma to alespon pohromade klempirinu :)

31.01.2012, 19:45 |
Lyssy Neopravuju - spíš upravuju. Přestříkávám určité díly interiéru. Doufám, že až to půjde zpátky, že zjistím, že to nebude sedět, jako předtím

31.01.2012, 22:57 |
Ravo jinak jeslti budeš dávat palubku ven, tak si hned preventivně vyměň VŠECHNY žárovičky podsvícení. Nebo je rovnou vyměň za diody, ale pouze kvalitní co mají rozptyl, protože jinak je podsvícení hodně nerovnoměrný.
Výměna proto, protože nevím proč ale kdykoliv jsem s palubkou hýbal, tak nějáká praskla a nesvítila. A docela to nasere, když to už máš složený a pak to uvidíš ;-)
Já to často rozebíral protože jsem komplet měnil podsvícení (i všech čudlíků) a polepy budíků...bylo to krásně golfovské (modrá a červená, polepy alá FabiaRS). Měl jsem totiž 1.6ku ;-) To byly časy...

01.02.2012, 10:33 |
Lyssy Ravo: Máš mail.
[ Link ] to už bylo dávno :-)
RS design jsem vymyslel ja a plno zoufalců viz. tuningsamolepka.cz apod. se k nečemu podobnému dopracovalo po nějakém čase taky :-)
dnes se tomu jen směju :-)

01.02.2012, 23:54 |
Ravo Mě dělal polepy Phexys z SK... a souhlasím, že už to bylo dááávno :)