Navštíveno 22010x
Ja viem, ja viem :-D Ide o origo angel eyes, ktoré by sa mali použiť ako denné svietenie. Dotaz je, svieti to tak nažltlo, predpokladám že je tam za tým niekde malá klasická žiarovka ako v Subaru potkávačky... dá sa to vymeniť za nejakú LED žiarovku, aby to svietilo jasne a bielo, alebo sa to musí nejak prekopať celé iným smerom? Niekde na BMW klube si pamätám, že sa to riešilo, ale nenachádzam to tam a tu je pár hláv čo svetlá riešia... :-)
08.10.2010, 22:11 |
323Marty | Upraveno: 2010-10-08 22:27:36
Angel eyes u e39 nejsou homologovány jako světla pro denní svícení. Za slunečního světla nepoznáš, že svítí. U e39 jde nastavit lichtmodul tak, že po zapnutí zapalování se rozsvítí dálkový světla na 20% výkonu, takže neoslňují a jsou za denního světla viditelné. Při zapnutí potkávacích světel se tato funkce deaktivuje a večer svítíš klasickejma potkávačkama. Je to na pět minut na diagnostice a pár kaček.
Hm. No ale nám sa skôr páči angel eyes ako denné. Piči... Tak nič, tamto možno vyskúšame, vďaka za tip :-)
beuuuuu beuuuuuu, ma sa páčí........joke!
jako 323marty, jinak je tam normální žárovka, která lze vyměnit za dioidu .
[ Link ]
Super, vďaka moc, aj tak by sa to hodilo táto dióda, lebo nažltlo to nesvieti pekne :-) Inak to denné svietenie neskurví xenóny?
10.10.2010, 21:18 |
Pekys CCFL kroužky svítí bíle a dost, ty by nestačili? Origo žlutá je fakt málo viditelná.
2 Pekys: no ono je jednoduchšie snáď vymeniť tú žiarovku za tú LEDkovú, ak dobre vidím. Na cene ani tak nezáleží, kilo v ojro za žiarovky je síce dosť, ale za efekt to stojí snáď :-)
11.10.2010, 08:08 |
Pekys jj, ono to bude i jednodušší, protože po FL světla jdou rozdělat dost debilně :)
no zase uplne obyc zarovka tam ve FL neni,je takova spesl...ten link mi nejede,takze nevidim tu nahradu LED,ale neverim,ze by to svitilo tak dobre,aby to bylo jako denni sviceni....
nej reseni je pres ty dalkove...
2 Pavel528: no denné už sa teda nerieši, ak na to niesú AngelEyes schválené, ja som nevedel že to nie je ono :-) Ide teraz už len o to aby to svietilo bielo a nie nažltlo. Tie žiarovky na linku sú 100 ojrové, lebo majú spešl objímku ktorá spraví aj to, aby palubák nepísal že sú vyhorené žiarovky za krúžkami. Skúsim sem vhodiť foto...
hmm,tak to potom jo..
no vypadaji dobre,hlavne aby neco vydrzely..o))
2 Pavel528: to uvidíme až ich objednáme :-)
Já mám bílý AE na e46 a nechal jsem si stejně udělat denní svícení na dálková světla, nesvítí mi zbytečně zadní LED, AE a potkávačky... na samotné AE jsem nikdy nejezdil, protože to za bílýho dne není vidět...
16.06.2016, 08:04 |
Pajk Trochu oživím téma. Potřebuju led markery na E90/E91...
Může někdo dát tip? Na aliexpressu je toho mraky, tak nevím, čím se řídit. Díky.
16.06.2016, 08:20 |
muSlim | Upraveno: 2016-06-16 08:21:13
2 Pajk: než experimentovať, radšej napíš Tomášovi C. na FB
16.06.2016, 08:29 |
Pajk muSlim já nemám FB :/ Nemáš na něj email nebo tel? Nebo třeba link s jeho inzerátem?
Pajk, mno máš možnost napsal C. kde ti to prodá 3x tolik a nebo si objednat 3 sady a vyzkouset si, která ti sedne nejvíc :-)
a nebo zavolej tomu člověku, testuje ty ledky a řekně ti co a jak
Marcel Šedivý
Mobil: +420 734 727 225
16.06.2016, 13:30 |
Pajk xenonman díky :)