Navštíveno 4190x

když to drží Vondřej tak ju, (pneu standartní sériový)
[ Link ]
do haje ten zvuk je proste nedhernej

24.01.2009, 22:34 |
clown standart(a) ... tu mas na Hrade .. vlajka prezidenta :o)
standard ... tedy neco normovaneho :o))
Jirko Jirko .. takovej velkej :o))
Ty voe,ten zvuk,to uplně šimrá v břichu...A jak vezme to Clio,mazec...Chcí vííííc :))) Jina řidič par excellence , má o v ruce...
oh shit ten zvuk je luxus :))
..vejfucky MaSaCrEEE
Mar...kolik v tom má kobyl???
můj střízlivej odhad je 560 určitě ne míň teď s těma úpravama co jsme za min rok udělali ...
...to je hodně slušný..opravdu mu to jede!

25.01.2009, 00:50 |
TUNER To je loňskej Beroun ne? To tam měl kolik koní? Taky mam pár videí....
Krása... nic víc se k tomu říct nedaáááá..
holt chlapec to má v paži, no...
Co tam má za trubky místo vejfucků?? Ten zvuk je nářez, slyšel sem, když mě jednou předjížděl :-D
V jake to bylo skupine prihlasene?

25.01.2009, 12:50 |
Kesam Taky musím ten zvuk je prosdtě mrda mladá mě tu jebe at to zeslabým :-)

25.01.2009, 15:01 |
zazaa jizda pekna, ale nejak nechapu ten zvuk .... co na nem ma bejt tak zazracnyho ?
zazaa...tohle je nemoc, kterou ty nejspíš nemáš ...
ja bych dal marauderovi ban a zakaz vstupu sem na forum protoze tady akorat tema svejma videema nasirat spoustu lidi :-DDDD
Jj perfektní zvuk,hlavně jak střihne to clio.Prostě lahoda pro ouška :-D
americký auta nezatáčej to ví každej malej venca ;-)
cheche, 8 hrnku drnci jinak nez sme zvykli vidat na cestach v CR :) moc pekne, rekl bych chvilema ze mel ale co delat :)
nekde bylo video kde bylo videt vic aut jak projizdi ten retarder z pneu, a tam kde tenhle bezmozek jen ubral, ostatni se skripenim brzdili... tohle neni o aute, tohle je v rukach.
Porad se smeju - kdyz slysim tohle jmeno, tomu srazu klubu sportovnich aut, kdyz na poradi top casu na okruhu v Moste byl Ondrej v top10, mezi porsche, lambama, a nevim cim jeste s BMW... BMW 530.... BMW 530d :O))

26.01.2009, 21:52 |
Mááša je to kluk šikovná :)