Navštíveno 3789x

zdravym Vas všetkych:)
davnejšie sa to tu niekde spominalo, je to nejaka metoda že sa rozreže naraznik a da sa tam alebo dodela sa medzikus a tym padom naraznik je väčšie teda jede niž k zemy.
ma nikto stymto skusenosti?
popripade bolo by super keby napisal niekto postup ako nato a nejake FOTO :)
dakujem vopred :)
zas vymýšláš pi*oviny???? :-D ;-) ty se fakt nudíš :-D
mezikus se nedělá musíš vzít jinej nárazník svářečku na plast a svařit je dohromady. samozdřejmě za předpokladu že sou oba z plastu. nebo koupit jinej už sníženej.
nejlépe sehnat stejnej nárazník a z obou uděláš jeden . Svářečku na plasty a hurá do toho , ale už to nikdy dělat nebudu :)
Kindlik: proč pak ?:) ja rozmyšlam predlžiť zadny naraznik trošku lebo je vysoky :D a mam 2narazniky doma :D thak len preto o tom rozmyšlam či sa to vôbec oplati :)
no , lepší origo . Už na tom bude vždy přece jen nějaký kit a už se o to člověk bojí , aby se o něj někdo někde neopřel , že to hned popraská . já to zkoušel 2x a výsledek nic moc .
jaaj:) no dobre thak od toho možna upustim :D:D:D ale aj tak aj tak mi treba nejako zlepit naraznik lebo sa sklada s 2ch dielov anechcem aby tam bol vidieť ten spoj... takže asik zo zvaračkou na plasty to jemne roztavit
Mám takhle už přes 2 roky udelanej predni naraznik a pohoda, delal to primo clovek co se varenim plastu zivy a musim rict, ze proste drzi v pohode.
musím dát za pravdu , že pokud to dělá někdo kdo ví jak na to , tak je to asi pevné . Já sem si to vařil sám a drží to dobře , akorát to co sem na to navařil , tak se stejně muselo kitovat , tak v tom to prej asi praskne , říkali v lakovně . Pokud to někdo zavaří tak , aby se to nemuselo už nijak drasticky dorovnávat , tak to asi držet bude .

27.01.2009, 15:29 |
Corry praalien: Děláš si prdel??? :oD ...