Navštíveno 4871x

15.01.2009, 23:10 |
Pajk Má s něma někdo zkušenost?? Chtěl bych nějakej podvozek na Oct 1,8T a ten JOM je podezřele levný.

16.01.2009, 01:18 |
Lefi Velkým obloukem se takovému blátu vyhni,zlatá serie oproti tomu....Zkusil jsem ho a je to zaručeně nejhorší na čem jsem kdy jezdil!

16.01.2009, 05:38 |
Pajk okey :)
a co třeba v-maxx? myslím že je celkem vpoho co se týče cena/kvalita
Rek bych ze to je to samy v blede modrym...
vážně mě baví jak jednou za 2 měsíce se tady tohle téma vždy opakuje, každý řekne, že to je shit, pak někdo že to má a že je spojojený a za 2 měsíce to samé znova :D
tech spokojenych lidi par bude, protoze netusi, co se skryva pod pojmem "sportovni podvozek"
osobne bych se v tomhle pripade ridil heslem, nejsem tak bohaty, abych kupoval tyhle shitovy veci
zkus streetline, je to take jeden z tech levnejsich ale ne uplne levny :-D par lidi znam co jej maji, jezdil sem s jejich auty a zda se to dobre ale nikdo nevi kolik vydrzi.
mam streetline na 206 vyskove stavitelnej a zatim pres 25tis a drzi.je tvrdej ale neni to zas tak hrozny.no ja jsem spokojenj.za ty love zatim dobry.
jo na autě který jsem postavil jsem měl taky myslím streetline, měl jsem auto asi 3 nebo 4 roky a celkem v pohodě, tenkrát mě stál výškově stavitelnej někde kolem 7.000,- což byla bomba cena před těma 5-ti lety.Sice teda jsem ho nastavil jednou a potom mi byl stavitelnej na prd, ale běhalo to celkem v pohodě...
to kral: a co porovnani KW a HR? (KW var.1 a HR streetstyle) mas nejake reference? Diks
Streetstyle má tlumiče Koni a u KW var.1 je výrobce ALKO, tak si vyber. Řekl bych, že streetstyle bude komfortnější.
uvažuju taky nad podvozkem na Octu, ale na TDi, a po přečtění diskuzí na skodahome jsem došel k jednoznačnému stanovisku, půjdu do Bilstein B4 a do předu dám ty sportovní, prej jsou tvrdší ... kdyžtak mrkni na www.skodahome.cz