Navštíveno 3852x

bixenon s angel eyes a kompletni elektroinstalaci
sada je komplet ze slitiny pevna
cocka je bixenon elektromagnet uvnitr cocky
angel eyes - modry, ale podle me neni problem hodit do jake koliv barvy
kompletni kabelaz
vodotesna sada top kvalita
a ted lahudka na zaver, cocka se do paraboly nevrta,ani jinak neznehodnocuje,
sada je paticovat tzn ted mam sady patice h7 a h4- jedina podminka je nutnost rozebrat lampu, cocka se implantuje do paraboly, protahne se puvodnim otvorem zarovky a zajisti na druhe strane matici, tzn ohnisko a naklapeni zustava zachovale a pro malinky rozmer lze implantovat kamkoliv a proces je vratny
cena sady maloobchodne je 6500 vc dph
a par fotek na ukazku, fotil jsm to ted na rychlo a nebyl tam u sviticiho krouzku dobry kontakt

06.08.2008, 22:11 |
trlon na ty H4 je taky ta cena 6.5tis ???
cena je stejna at to bude h1,h7,h4, je to bixenon tzn pujde dat do jake koliv patice
Jaké je zpracování a jak vypadaj balasty.?
zpracovani vypada dobre, jak pisi je to pevna slitina, neni to plastove, ballasty od nas jsou furt ty same kopie hella, top qualita fotky ballastu jsou u nas na webu
www.bixenony.com
super, mailem ti letí objednávka
volba svetla bila, modra, zelene a cervena a fialova klasicke barvy
dokonce jak to tak vypada je tam i moznost volby velikosti cocky

06.08.2008, 23:02 |
mishan | Upraveno: 2008-08-06 23:03:48
nějak nechápu, jak tak velkou čočku chceš narvat do otvoru, kde je žárovka H4 nebo H7 bez upravy paraboly?
to je podle mě trochu nereálné... to by ta čočka musela mít tak max. 3-4cm v pruměru...což podle fotek rozhodně nemá...
postaci pouze cist text
jedina podminka je nutnost rozebrat lampu
cocka se implantuje predkem lampy, na konci je tak uzka ze krasne proleze patici na zarovku ano tam je tlouska pouhe 2cm kde je zavit a matice, snad jsem to vysvetlil spravne

06.08.2008, 23:06 |
Satas Mishan:Musi se rolípnout lampy tomu se nevyhneš,ale nic se na lampě neřeže a neupravuje.
aha, to sem přehlíd,omlouvám se ;-)
mishan no stress asi jsem to spatne podal tak jen uz mas aspon jasno co a jak
jo já to chápu, jen sem si tím rozebráním neuvědomil odlepit to krycí sklo :-DDD =o)
Ještě nám sem napiš rozměry prosím.
vypada zajimave, jak je to chycene vepredu? nebo cela ta cocka drzi jen vzadu? nebude se to klepat? preci jen ma parabola nejakou pevnost a kdyz do ni pridelas pomerne dlouhou vec tezkou na konci... treba to bude stacit vpredu podeprit...
viz foto je k tomu i tmel nebo lepidlo to nevim nezkousel jsem to zatim pro upevneni, aby to pak nemlatilo, nicmene cocka je hodne lehka, viz popis cocka drzi jen na jednom miste a to vzadu
ty woe tak to je pecka! to by se konecne dalo v poho dat i do brouka :-O
jde to do svetla který není čirý mam passata B5 (svíti na ho...). pokud se musi rozlepit lampy dělal to někdo na passatu je to plexi aby se to ještě víc nezkurvilo.....díky

07.08.2008, 09:43 |
Alííí Volba světla na zelenou barvu? Kolik to je "K" ?
volba sviticich krouzku, to sou ty klasicke barvy
jinka xenon taky klasika 4300/6000/8000/10000/12000K
vypadá to krásně.. az bude new auto taky bych to na něm zkousnul :)
Xen: to je presne to co jsem potreboval ja do tech Inpro lam na Golfa3 jak jsme spolu resili kdyz jsem kupoval HIDky a chtel jsem vymenit tu cocku pred vybojkou...Ted uz by to ubastlit asi slo co?

07.08.2008, 16:42 |
helix jaky to ma rozmery??.. vypada to hodne zajimave ;-)
Na kolik by u tebe vyšlo "vybrousit" kryt světla,aby byl čirý? Předpokládám,že když je to čočka,tak může být čirý předek paraboly.

07.08.2008, 18:11 |
clown tak sup sup jen to nalepte :o)
jak to bude vypadat.
rozmerove 9cm delka pak matice a sirka cca 8cm, jak je psano maticove uchyceni a pak lepislo pro jistotu otazka zda-li bude treba
brousit pokud je sklo neni problem, zalezi pak na rozmeru skla podle toho je i cena

07.08.2008, 18:50 |
Taran Vypadá to zajímavě!
p.s. musej na to být ještě ty ostřikovače?
nechci rict hloupost tuto info nemam overenou, pokud reknes, ze mas v aute xenony dodelavane tak ano, pokud pry reknes HID tak ne, mezera v zakone, tento vyden budu vedet vice info
xenon: to s tou mezerou by mě(určitě nejen mě:) zajímalo,tak to pls vyzjisti a pak sem dej vědět:)
povezu sebou do pribrami kdo bude mit zájem předvedu na vlastní bulvy jak to vypada
jj urco na to kouknem :o)
díky za rychlé dodání, mám je v ruce a vypadají fakt perfektně, když bude přes víkend čas, tak jdou hned na auto
OT: Proč když má někdo xenony tak na ně musí bejt ostřikovače ?
Pac to udajne ta spina rozptyluje a oslnuje to pak protijedouci ridice. IMHO to jen nehorazne spotrebovava kapalinu v ostrikovacich a pri jizde to zasere cely auto:o)
No báwu to vyřešili fajně, ostřik světel je až po pátém zmáčknutí ostřikovačů skel,takže spotřeba kapaliny v normě;)
vona i fabie to ma az kazdy desaty nastartovany samozrejme, ale da se to podle potreby spustit kdykoliv je treba, mam ten dojem.

10.08.2008, 11:56 |
m1tv peugot to mel tak že se ostřikovače svetel spouštely jen když šli svetla jinka ne to je docela fajn
Jojo, to je fajn pri celodennim sviceni :o)))
u škodovek se ostřikovače na světla pustí, jen když se ostřik skla podrží na delší dobu... naopak, když se páčka přitáhne jen mírně k sobě tak se pustí ostřiky jen na světla.