Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Stav.podvozek - problém

o Navštíveno 2340x o
o 14.07.2008, 07:53 | sin
Ahoj. Projel sem se v něměcku po dálnici a zjišťuju, že při vyšší rychlosti (od 140km/h) začíná auto jakoby "plavat". Mám přibližně rok podvozek v-maxx snížený o +- 5cm. Zatim sem to jen tak omrknul a zjišťuju, že pravá strana si sedla o pár mmm víc než levá (max 3-4mm). Teď nevim jestli to mám na na tom tlumiči o těch pár mm popustit a srovnat výšku na obou stranách, nebo hledat chybu jinde. Jde o octavii I combi. Díky

o 14.07.2008, 07:56 | Vasekkch
není vyteklý?
o 14.07.2008, 07:59 | sin
Kolo jsem ještě nesundal, ale vypadá že ne.
o 14.07.2008, 08:25 | xenonman
bohuzel bych chybubu videl ve znacce a vyrobci tohoto podvozku, neprijde me moc normalni jestli si sedne jedna strana vice nez druha jak pises, pokud je to tak asi reklamovat, je jasné, že se tahle zavada muže projevit na jizdnich vlastnostech a to dosti
o 14.07.2008, 08:56 | Kindlik
taky jde o to , zda máš origo kosti na stabíku , tak zda to na ně těch -5cm není už moc . když jsem dával podvozek , tak jsem dával i kratší kosti u stabíku , ale měl jsem štelovák , nevím jak je to tady
o 14.07.2008, 09:26 | sin
Kosti mám taky stavitelný - dneska to zvednu a uvidim. Hlavně vim že si příště za tlumiče radši připlatim
o 14.07.2008, 10:59 | Vasekkch
tak jestli mu je rok, tak ho reklamuj :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.307 sekund.