Navštíveno 3859x

docela vpoho, kde je boční bag ? :)

30.06.2008, 22:29 |
Berny Takový škody :( takový krásný STS
jeste jsem cekal fotky totalky avie.. :-)
úúúú. A jak dopadla ta Áfka?
škoda , ale pokud se nikomu nic nestalo . Bejt to nějakej Favorit , tak je na tom posádka o dost hůř
v 96 boční airbagy ? .... jinak jiný fotky nemám neb tohle je už druhej majitel po mě, tudíž s ním nemám nic společnýho

30.06.2008, 22:42 |
Mario z áfky je popel :D vyparila se :D
tak nedělal bych si iluze že se toho avce moc stalo ale je fakt že to STS vzal jen pojízdnej nosník s těžkym motorem takže dopadlo velice dobře :)

30.06.2008, 22:54 |
Rudi to jsou radosti
koukam, ze koupe vozidla od clena AHC je obecne docela hazard :-)

01.07.2008, 01:50 |
Topča .mycTD :-)))
.mycTD: Tos vystihl ..-lol- =o)))
jo, tohle tvrzení má něco do sebe :)))
kdopa komu nedal prednost?
Vypadá o poznání lépe než ta policejní octa :-)
schwaboid: to si nemyslim.. Dle ty strechy je taky o dost uzsi.. Myslim si, ze ridic mel stesti, jestli z toho vyvazl bez vaznejsiho zraneni..
addamec : to bych ubral....... to auto je šouplý max. o 10čísel dovnitř v nějakejch místech a ber v potaz že to chytlo ávií né oktávka oktávkou :) sloupek na mojich novějších STS je pěkný hovado a proti běžnejm autum je aspoň třínásobnej včetně výztuh ve dvěřích.....
už sem viděl i 98STS vzatý ve 180ti několikrát přes střechu (dálnice , pangejt , smyk, pole , kotouly ) a kabiny byla v naprostym pořádku a všichni z toho vylezli bez vážnýho zranění ....... myslim kutálet takhle oktávku tak už člověka vyndavaj hasiči hydraulikou :)
jsem čekal, kdy se to začne porovnávat s tou nabouranou škodovkou, docela to trvalo :)
škodovku když z boku nabere cyklista, tak řidič nepřežije a cyklista bude bez škrábnutí :)
Nismo: to auto je šouplý dovnitř minimálně o 30cm (v urovni ridicovych stehen). Nechci to s nicim porovnavat, jen konstatuju.

01.07.2008, 17:12 |
Kesam addamec: Jo to je určite to je totalka .
10cm..hehe...dyt se to zastavilo o volant...v tom případě by bylo STS velice nekomfotní auto:)
Já jen dodám moje afka to nebyla:-)))
10 cm to urcite nie je... Ale urcite, je prkvapive ake je silne.

Kazdopadne dvou letech stani a opravovani to konecne snad i jezdilo, ne moc dlouho, bohuzel...
tak tam dole to je víc to ano ale celkově to je o kousek jinde.......
Tapp : jezdilo to celou dobu , s tim že byla sjetá lamela 4q to jirka koupil akorát než se dokopak k výměně tak to stálo jako jeho ostatní auta :) jezdilo to bez problémů a co bys asi nechtěl od auta co prodal za 50k ? za to si tady koupíš vyjebanou šáde :)
jinak samozřejmě totálka já bych to taky neopravoval :)

02.07.2008, 06:42 |
hanzz některý auta jsou prostě prokletý :)
kua chudak kara! kazdopadne mzslim ze tou zkouskou proslo co se posadky tyce na vybornou
No ja vim, ze to nestalo jen kvuli lamele, i proto kupoval celej ohorelej vrak prave kvuli prevodovce. Tu vymenil, chvili jezdil a pak se to uz jen sypalo, porad nekde neco. Neco jako moje Astra ted:o)))
venito: to si děláš srandu ne?:)
sypalo jen na co šáhnul..... třeba budíky co ? :)
nikomu se nestalo absolutně nic, a o sedačku se to rozhodně nezastavilo nnatož o volant to je zas někdo hustě pidlovokej :o))))))) jinak STS nedalo přednost áfce
2 MarauderZ28: rýchlosť zúčastnených? Teda aspoň tej áfky?
Inak je pravda, že vyzerá hodne v pohode na to, že to schytalo krabicu...
jo netuším jen to že to bylo mimo město takže se dá předpokládat že ve 20 km/ hod to nebylo
2 Mar: jj, predpokladal som, len ma to celkom zaujímalo :o) vďaka...
sikovnej likvidator a budou i novy doplnky :-)