Navštíveno 2599x

Porad nemuzu sehnat nic levnejsiho nez origo na audi rs4 ale ted jsem narazil na tohle tak se chci zeptat jestli s nima nekdo nema nejakou skusenost popripade nevi o necem lepsim.11t za origo kotouc se mi moc davat nechce.
Predem vsem dik
[ Link ]
zkus zavolat p. Kábrtovi, třeba něco vymyslíte
[ Link ]
hledej šmudlo :) už tady takovej post je ;-) nicméně nakonec jsem do nich nešel a jdou mi brzdy z usa :)

30.05.2008, 15:13 |
aTTim Mam EBC vrtany a drazkovany kotouce + Red Stuff desky. A uz bych si to znovu nekoupil - ty desky jsou nejaka keramika, potrebujou opravdu hodne ohrat, nez se s nimi da realne pocitat jako s brzdama, ne jako s pribrzdovacema. Zvolil jsem zrejme spatny typ desticek, koupim radeji Greenstuff, snad to bude lepsi. Jinak po ohrati fungujou dobre.

30.05.2008, 15:20 |
H-Honza (M) | Upraveno: 2008-05-30 13:21:55
Ondra - aTTim je ma.
Snad napise vic, bral si sport kotouce, ty jsou v pohode.
Jedinny na co trochu nadava jsou desky, vzaly se ty sportovni, a za studena je to hrozny, nebrzdi...
Jinak ale teda na ty RS4rky na tohle trpej, na tu jednu o ktery jsem psal jinde se davaly taky novy kotouce, ale shanel jsem origo protoze byly doporuceny jako nejdele vydrzejici na tom aute...
Desticky si sehnal sam nejaky sportovni a taky pak litoval, za studena to selestilo a skripalo, za tepla to brzdilo super ale zralo kotouce. Jen nevim, ja mluvim o Porsche brzdach, Ty tam mas neco jinyho?

31.05.2008, 14:13 |
mourl No doufám že to nebude tak hrozný jak píšete..Přidal jsem se k hromadné objednávce EBC z GB na honda clubu vzal jsem obyč kotouče a na předek ty redstuffky..tak snad to nebude tak hrozný jak píšete.Do zadu jsem vzal greeny :-)
mě přišly greenstuffy a drážkovaný kotouče,tak jsem zvědavej :)
Ja tam mam brzdy origo rs4,ale skusim teda ty ebc.Snad to bude ok.