Navštíveno 2535x

Ahoj lidi, jen se chci zeptat, jak jste přichytávali laminátový prahy na octu? zajímají mě spíš postřehy a tipy jak by se to dalo nejlépe udělat, něco jsem už zkoušel ale není to ono...

24.05.2008, 09:18 |
Losky hlavně sundej dveře. Já je mám od Elisu přímo na fábii, nechal jsem je nalakovat, byl jsem línej sundat dveře a na dvou místech to teď lehce dře. Jinak jsem to lepil speciálním lepidlem na spoilery, je to v tubě jako silikon a je to taková černá kejda. Snad Terostat
dej tam silikon a treba zespodu vruty...

24.05.2008, 10:05 |
Losky to pak i sundáš, s tím lepidlem to sice neurveš, ale kdyby si to chtěl pak sundávat, nevím jak na to:)

24.05.2008, 10:56 |
Kesam Na octu jsem je bratrankovy musel upravit rozšiřit nahore jelikoz jak maq octa rantl tak to bylo pekne odstate hnusne tak jsem je serval a jeste tam prilaminoval po cele delce nahore tak 2 cm aby to bylo kam prilepit.
Losky nevim proc sundavat dvere Je tam nalepis a po cele delce das tak 5 20cm dlouhych kousku treba od kartonu a dvere zabouchnes dostelujes jak je tam potrebujes zatizis ze strany nahora a nikde ti to nedre delal jsem to 3 krat a nikde to nedrelo.Az tam bude dvere davat z5 tak to spise roseka.
lepidlo na okna (lepení autoskel), drží to jako blázen ....

25.05.2008, 12:35 |
Kesam Ja osobne davam silikon sedej ne karosarskej je to i prelakovatelne natahuje se stim i jako podbeh toho narazniku nebo prahu prelakujes a barva na tom drzi nic ti neodskace je to dos pruzne a nemas to za 3 mesice rosekane od šutru:)

25.05.2008, 12:35 |
Kesam POLYRUETAN
Super, už mám představu jak na to, díky moc, původně totiž byly na felině a na oktu jsem si je musel krátit :o)