Navštíveno 3445x

Tak zatim lepsi foto nemam:-( zase se o kousek pokrocilo. Jen je potreba zvednout vic zadek, nenapada nekoho jak?Je tam pevnej podvozek -50mm/-50mm

Pneu je 195/40 R17 Pirelli Nero rafek 7x17

delší pružiny? jestli je to chujovina tak mě nekamenujte prosím :-)
Napadlo me nejak podlozit pruziny nebo ulozeni tlumicu?Taky nevim:-(
A co takhle dát do zadu pružiny s menším snížením??Jinak mě to připadne jako prasárna podkládat to..
A jinak to vypadá moc pěkně:-)
mne pod 17" nejdu! :-D tam nejde ani zas tak o velikost kol ale o to ze kdyz dam muziku tak ta prdel lehne neumerne predku na zem:-(
Pruziny to neni spatnej napad ale nebude jina tuhost pruzin?Tzn koupit pruziny na zadek nebo dat treba seriove nebo z jineho auta?

21.05.2008, 17:34 |
Mila Seš maník s trakařem :-P, já ti to řikam furt! :-))
Ja vim že tě sere že mám vetší kola než ty tak se nezlob a berto sportovne :-D :-D

21.05.2008, 17:48 |
Mila Ty seš ale pyšišvor :-DDD A just si koupim vomumnáctky (mě se tam totiž vlezou, víš :-) ), i kdyby mě to mělo vymlátit všecky plomby :-P
Natvrdo to podlož... ;) Myslim přímo uložení... Bude to mít stejnou charakteristiku a bude to výš... ;) Clio mám kvůli muzice taky podkládaný... Origo pružiny bych tam nevracel... :)

21.05.2008, 17:53 |
Mila No a kdy teda bude ten tvuj šmudla ready ? :-O Dyk už tam je vic jak měsíc :-( A co swišť ? Už drandíš, jak to dopadlo ?
Milo stale drandim MHD :-( Swift ani Twingo neni a jak to tak vypada jeste par tydnu nebude ani jedno:-(
Jak to teda podlozit?Kde?Nechapu jak:-(

21.05.2008, 17:59 |
Mila To brďo, tak to nebyla převodovka ? btw - Můžeš na ICQ ?
Milo jsem v praci nemuzu:-( only MT....jj prevodovka ale nemaj lidi tak cekam:-(
ty si bláááázen 17ky na twingo :-DDD je videt ze se toho nebojis!!az bude dodelany urcite sem nahazej fotky sem moc zvedavej!!

21.05.2008, 18:19 |
Kesam Tak tohjle je mrda ze 13 hned 17 to je masaker stim se bude dat jezdit moc mista tam nemas v tech podbehach :-) Jinak fandim vypada to moc dobre!!!!!!!
no krása,kola padnou jak ulitý,sem zvědavej na jízdní vlastnosti:D:D
Kdo se boji nesmi do lesa! :-D Skok zas tak velkej nebyl ze 14" na 17" to neni tak husty:o) kdyby to slo na 20" tak uz asi jo ale tohle.....Jinak pro info obvod kola je stejny jako jsem mel do ted:o) takze jen se zmenil pomer hliniku ke gume:-D Sam sem zvedavej jak tohle dopadne jedno vim uz ted....vymena motoru je nevyhnutelna...:o)
ty woe vypada to velmi zajimave!!! nekecals... jen tak dal
Tak tohle je fakt mazec...Vypadá to super...V tom bych se chtěl jednou svízt,je fakt že sem vlastně nikdy nejel ani v seriovým Twingu:))
Jeste jsem našel fotku ze zkousky zadniho narazniku:o) a strisky.....

Dopredu prijde klasika :o)

21.05.2008, 20:12 |
Syrup jestli to auto mas na denni jezdeni a jak koukam tak bydlis v praze, tak jsi u me blazen.... prvni kostky a vymlati ti to zuby..
Kdepaaak letna je v pohode:o)je to tvrdsi ale zas tak hrozne to neni:-)Tohle uz nebude na denni jezdeni to uz bude vikendovka :o)

21.05.2008, 20:18 |
Syrup tak to pak jo..z toho boku je to i docela pekny :-)
TO TWINGO vypada jako karikatura na těch velkejch kolech

21.05.2008, 20:45 |
Rudi už když si sháněl ty gumy, tak sem říkal, že jsi blázen, ale takhle netřeba dál dodávat...každopádně v tý černý to bude vypadat asi velice good :-)

21.05.2008, 21:00 |
kucik Nevěřím tomu,že ty kola nebudou drhnout,i když to má vytažený lemy,tak to kolo stejně leze přes,aspoň podle fotek to tak vypadá,ale vypadá to teda zajímavě
taky bych podlozil pruziny, znamej to delal z nejakeho kovu na soustruhu a slo to na pasata jezdi na tom vic jak rok a bez problemu, nebo pouzit nejake gumove dorazy neco jako u skody 120 pod zadnima pruzinama
s timhle jezdit denně do práce v praze to ti nezávidim :))) už to minulý bylo moc :)) jinak podložky pod pružinu sem někde prodávat viděl ale kde:))
krásnej angličák... jen tak dál,už se těšim na finále
2 DJ.UFÍK: pokud to vydrží než se vrátim z5 z dovolený (1.6.), tak s tim něco vymyslíme... ;) Všechno totiž jde, jen malý děti se to musí učit... ;) ( Např. u mě na CII mám udělané i náboje na kotouče z R5 GTE... ;) )
Jasny ze to pocka:o)Kde pak tohle uz nebude na kazdej den vozitko do prace a domu :o)
vysoustruzit podlozku pro horni ulozeni tlumice a zpevnit pruzinu pryzovym dorazem...
obdivuju lidi, co se jim chce do nečeho takovýho investovat (utopit) tolik peněz...i když nevím jestli slovo obdivuju je to správný...uvidíme jak jaký to bude s nárazníkama, takhle je to docela úsměvný:-)

22.05.2008, 15:26 |
cupi co nějaký silonový podložky pod pera?
kamil306: seriove auto si umi koupit kazdej trotl:o) a milotecem oplastovat skodovku taky:o) ja jsem si toto vybral schvalne...neni to moc auto na tuning proto se bude odlisovat pro nekoho usmevne pro nekoho zabavne pro nekoho srdcovka:o) to podlozeni me taky napadlo uvidime potrebuji nekoho kdo to uz delal kdo poradi:o)

22.05.2008, 17:29 |
JP :)))
Nechceš to vzít z gruntu a do kufru dát rovnou jinej motor?
Jsem fakt zvědavej na výsledek, vypadá to zajímavě:)
JP zvazuju 1.8 16V 99KW :o) uvidime jak se povedou penizky
jj Weitec tam mam:o) ale jsem slepej 30mm je moc me staci tak 15mm nevidis tam nekde min?

24.05.2008, 11:03 |
Kesam To dolad a pristi rok do tuning cupu :) bude to bomba tesim se nazivo az to nekde budu moc skouknout.
Uvidme:-) zatim souteze neplanuju.... stavim si to pro sebe:o)
dnes jsem videl na zivo a ty kola jsou fakt na tesno......... ale az bude hotovo tak to bude super.... ani jsem nevedel ze je to u kamarada v lakovne.....
Ja jsem to na zivo jeste nevidel:-D Ja se tam musim taky zajet podivat:-)